Αργά το βράδυ κατάφερε ο Άρης να έρθει σε συμφωνία με τέσσερις παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους σήμερα και να τα επεκτείνει μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.
Ο λόγος για τους Ματίγια, Μπρούνο Γκάμα και Κόρχουτ, ενώ έχουν απομείνει κάποια διαδικαστικά ζητήματα με τον Μπα που είναι δανεικός από τη Ναντ.
Ο τελευταίος που ανήκει σε αυτή την κατηγορία είναι ο Κουέστα, με τους «κίτρινους» να έχουν επαφή με την πλευρά του Ισπανού τερματοφύλακα ώστε σήμερα να γνωρίζουν την τελική του απάντηση.
Από εκεί και πέρα, η Live Sport γράφει πως πλέον οι «κίτρινοι» καταβάλλουν προσπάθεια για την άρση της τιμωρίας της FIFA και εκφράζουν την πίστη πως θα καταφέρουν να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

- Φωκάς Ευαγγελινός για Akyla: «Θα είμαι μαγικό αυτό που θα παρουσιάσουμε στη σκηνή της Eurovision»
- «Εγκαταλείψτε το Ιράκ»: Οδηγία της αμερικανικής πρεσβείας στη Βαγδάτη προς τους Αμερικανούς πολίτες στη χώρα
- Δολοφονία 20χρονου στην Καλαμαριά: Στη διάθεση των Αρχών αναμένεται να τεθεί ένας από τους φίλους του θύματος






