Ο Ολυμπιακός φέτος δεν έχει αντίπαλο στην Ελλάδα. Το απέδειξε περίτρανα στην κανονική διάρκεια της Σούπερ Λίγκας και συνεχίζει να το αποδεικνύει στα πλέι οφ.
Οι Ερυθρόλευκοι μάλιστα με τη νίκη που πέτυχαν απέναντι στην ΑΕΚ χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ, πέτυχαν κάτι μοναδικό, αφού για πρώτη φορά στην ιστορία τους κέρδισαν ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό σε διάστημα μιας εβδομάδας.
Μια μοναδική επιτυχία από το συγκρότημα του Πέδρο Μαρτίνς, με την ομάδα του Ιβηρα να έχει μετατρέψει σε περίπατο το φετινό πρωτάθλημα.
- Γούβα: Χαμός από φουσκωμένα φρεάτια – Κόλλησαν αυτοκίνητα, στη σημείο η Πυροσβεστική
- Η βροχή «πάγωσε» τη γιορτινή Θεσσαλονίκη – Παραμονή Χριστουγέννων με ομπρέλες σε Λαδάδικα και Τσιμισκή
- Η Θεοπούλα που ράγισε καρδιές και οι επικές ατάκες που άφησαν εποχή – Όσα έγιναν στο Reunion της θρυλικής σειράς «Στο Παρά Πέντε»







