Ο Πάολο Ντιμπάλα κάνει αγώνα δρόμου για να βρίσκεται στη διάθεση του Μαουρίσιο Σάρι, για το παιχνίδι των ημιτελικών κυπέλλου με τη Μίλαν. Τέσσερις είναι οι φορές που είδε το τεστ για τον Covid-19. Ταλαιπωρήθηκε αρκετά αφού δεν μπορούσε να συμμετάσχει στις προπονήσεις της ομάδας του και έμεινε πίσω όσον αφορά την ετοιμότητα του, για ένα τόσο απαιτητικό ματς.
Σε επικοινωνία που είχε με τον Ντελέ Άλι της Τότεναμ κατά τη διάρκεια μιας αναμέτρησης στο FIFA, ο άσσος της Γιουβέντους μίλησε για τα όσα πέρασε:«Δεν είμαι ακόμα στο 100% όπως θα ήθελα για να παίξω, μετά τον κορονοϊό που έπρεπε να καταπολεμήσω. Μακάρι σύντομα να μπορέσουμε να προσφέρουμε χαρά στον κόσμο που περιμένει το ποδόσφαιρο πως και πως…».
Η θέληση του Πάολο Ντιμπάλα να επιστρέψει είναι μεγάλη και θέλει να βοηθήσει την ομάδα του να κατακτήσει τους στόχους της.

- Φωκάς Ευαγγελινός για Akyla: «Θα είμαι μαγικό αυτό που θα παρουσιάσουμε στη σκηνή της Eurovision»
- «Εγκαταλείψτε το Ιράκ»: Οδηγία της αμερικανικής πρεσβείας στη Βαγδάτη προς τους Αμερικανούς πολίτες στη χώρα
- Δολοφονία 20χρονου στην Καλαμαριά: Στη διάθεση των Αρχών αναμένεται να τεθεί ένας από τους φίλους του θύματος






