Η Ιρένε Λοθάνο αναγνώρισε ότι τα επιδημιολογικά στοιχεία σε κάποιες περιοχές θα μπορούσαν να επιτρέψουν τη διεξαγωγή αγώνων με έναν περιορισμένο αριθμό θεατών, πρόσθεσε όμως ότι, για λόγους ισονομίας, θα πρέπει όλες οι ομάδες να αγωνίζονται κεκλεισμένων των θυρών.
«Αυτή τη στιγμή είναι αδύνατον να έχουμε φιλάθλους στα γήπεδα, για αθλητικούς λόγους. Η συμφωνία που κάναμε με τη La Liga ήταν η επανεκκίνηση του πρωταθλήματος κεκλεισμένων των θυρών.
Οφείλουμε να σεβαστούμε την ακεραιότητα των διοργανώσεων, η La Liga είναι εθνική διοργάνωση και καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια, ώστε να διασφαλίσουμε ότι οι ομάδες θα προπονούνται με τους ίδιους όρους» δήλωσε η Λοθάνο στον ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Ser» και κατέληξε: «Έως ότου όλες οι περιφέρειες φτάσουν στην ίδια φάση αποκλιμάκωσης (σ.σ. των περιοριστικών μέτρων), είναι αδύνατον να έχουμε αγώνες με θεατές».

- Φωκάς Ευαγγελινός για Akyla: «Θα είμαι μαγικό αυτό που θα παρουσιάσουμε στη σκηνή της Eurovision»
- «Εγκαταλείψτε το Ιράκ»: Οδηγία της αμερικανικής πρεσβείας στη Βαγδάτη προς τους Αμερικανούς πολίτες στη χώρα
- Δολοφονία 20χρονου στην Καλαμαριά: Στη διάθεση των Αρχών αναμένεται να τεθεί ένας από τους φίλους του θύματος






