Αν εσύ περιμένεις ότι ο σύντροφός σου είναι Σκορπιός άρα και πιστός, τότε κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου χωρίς να παίρνεις χαμπάρι τι πραγματικά συμβαίνει πίσω από την πλάτη σου. Αυτό πρακτικά σου δίνει τους λόγους για τους οπποίους θα σε κερατώσει ένας Σκορπιός.

Βαρέθηκε

Δεν τον κάνεις να έχει μια πιο δημιουργική καθημερινότητα και αυτό συνεπάγεται ότι αρχίζει και αναζητά αλλού λόγους για να νιώθει ότι μπορεί να περάσει καλά. Αν το σεξ ειδικά δεν είναι καλό και δεν κάνει συχνά σεξ, εκεί να περιμένεις να κοιτάξει αλλού.

Του μιλάς απότομα

Είναι ευαίσθητο ζώδιο και αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όσο άσχημα του μιλάς, τόσο πιο άσχημα θα σου συμπεριφερθεί. Μην ξεχνάς ότι ο Σκορπιός είναι το πιο εκδικητικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να σε εκδικηθεί σε ψυχολογικό επίπεδο.

Τύπου του μιλάς άσχημα και νομίζεις ότι είσαι κάποιος ή κάποια; Θα πάει με άλλο άτομο.

Τον κάνεις να νιώθει ανασφάλειες

Αν νομίζεις ότι με το να τον κάνεις να ζηλέψει θα τον κάνεις και να κολλάει μαζί σου, τότε κάνεις μέγα λάθος. Ξενερώνει πολύ περισσότερο και από την ανασφάλειά του και τη ζήλια του μπορεί να σε κερατώσει για παν ενδεχόμενο.

Ότι και καλά θα του πεις ότι πήγες με άλλον και θα σου πει ότι και αυτός το ίδιο, με αποτέλεσμα να νιώσεις ότι αυτός θα ένιωθε στην περίπτωση που τον κεράτωνες.

Είσαι του πολύ «μπλα μπλα»

Ο Σκορπιός θέλει πράξεις και όχι μόνο λόγια του αέρα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θέλει να βλέπει ότι αυτά που του λες ότι νιώθεις, θα τα κάνεις όντως. Αν δηλαδή δεν είσαι ρομαντικός ενώ λες ότι είσαι, μην περιμένεις να μην αναζητήσει τον ρομαντισμό που υποτίθεται έχεις και σε άλλες πηγές.

Γενικότερα να είσαι πιστός-η σε αυτά που του λες. Αλλά έχε τον νου σου. Δεν είναι και ο πιο αφοσιωμένος.