Η Έρρικα Μπρόγιερ λίγες μέρες πριν φύγει από τη ζωή είχε δώσει μια τηλεοπτική συνέντευξη που έμελλε να είναι η τελευταία της λαμπερής καριέρας της.

Καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη η τραγουδίστρια και ερμηνεύτρια μίλησε για τη λαμπερή ζωή της, αλλά και για τον μεγάλο της έρωτα Κώστα Βουτσά.

Η Έρρικα Μπρόγιερ μίλησε για την συνεργασία με την αδερφή της αλλά και για τους λόγους που τις ανάγκασαν να δουλέψουν χώρια.

«Έγινε κάτι με εμάς, ένα θαύμα. Εμείς δουλεύαμε στα Αστέρια με τον Γιάννη Βογιατζή και του κάναμε βασικά χωριδιακά. Δουλέψαμε μαζί όμως 2,5 χρόνια. Έχουν έρθει ένα βράδυ ο Τραιφόρος από το θέατρο Βέμπο και μας είπαν να δουλέψουμε στο θέατρο. Ήταν πιο νωρίς από την εμφάνιση που κάναμε στα Αστέρια και μας πήραν. Κάναμε τρία κομμάτια με άλλα ρούχα, με τραγόυδι και χορό. Αυτά που κάναμε και μετά» ανέφερε η ίδια για το ξεκίνημα της καριέρας της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#eleni υπεροχη, λαμπερη, αληθινη (και αλλα τοσα επιθετα θα μπορουσα να χρησιμοποιησω)για την κυρια Ερρικα Μπρογιερ ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

Όσον αφορά το διάστημα που δούλεψε χωρίς την αδερφή της η ίδια τόνισε: «Η αδερφή μου πέρασε ένα πρόβλημα υγείας, όχι πολύ σοβαρό, και δεν μπορούσε να δουλέψει. Συγχρόνως, επειδή έκανε αποταμίευση και της άρεσε να μαζεύει τα λεφτά της, εκείνη είχε κάποια χρήματα και άνοιξε μια μπουτίκ. Είχε πει πως μόλις ανοίξω και πάει καλά θα επιστρέψω στη δουλειά, αλλά δεν ήρθε ποτέ. Σίγουρα μου έλειψε! Όταν έκανε την κόρη της Κρίστυ, εγώ τότε δούλευα με τον Βαγγέλη Σειληνό, ενώ όταν έκανα εγώ την κόρη μου, Σάντρα εκείνη δούλεψε στο θέατρο και έκανε μόνη της».

Στη συνέντευξη είχε μιλήσει για τον Κώστα Βουτσά και την κόρη τους Σάντρα: «Τον λατρεύω τον Κώστα, τον αγαπάω, πιο πολύ τώρα από τότε. Δεν θέλω να ακούσω κάτι για τον Κώστα, προτιμώ να πουν για μένα. Είχα στεναχωρηθεί όταν χωρίσαμε. Αν και κάτσαμε και μιλήσαμε με τον Κώστα για να χωρίσουμε. Και η Σάντρα δεν το κατάλαβε καθόλου γιατί δεν το είχε καταλάβει. Περάσαμε και εκείνος και εγώ δύσκολα, αλλά το βρήκαμε».