Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει εδώ και ένα μήνα η Έρρικα Μπρόγιερ. Η σταρ του ελληνικού κινηματογράφου αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την παράσταση «Η Παριζιάνα» στην οποία εμφανιζόταν ως guest.
Ο παραγωγός ενημέρωσε τους συντελεστές αλλά και το κοινό ότι η Μπρόγιερ αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας και θα απουσίαζε κάποιο διάστημα από την παράσταση.
Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε η αγαπημένη ηθοποιός και η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε πολύ γρήγορα.
Το τελευταίο διάστημα η Έρρικα Μπρόγιερ νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας έχοντας στο πλευρό της την κόρη της Σάντρα Βουτσά, την αδερφή της Μαργαρίτα και ανθρώπους του στενού οικογενειακού της περιβάλλοντος.
Ο πρώτος σύζυγος Κώστας Βούτσας ενημερώνεται συνεχώς για την υγείας της.
- Σκάνδαλο στη Νορβηγία: Επτά ποδοσφαιριστές κατηγορούνται για στημένους αγώνες
- Πόσο χρονών είναι το Σύμπαν; – Τα τρία στοιχεία που αποκαλύπτουν την ηλικία του «κοσμικού ρολογιού»
- Θλίψη για τον άδικο θάνατο της Μαρίας Λαδά στο «Ελ. Βενιζέλος»: Ποια ήταν η αγωνίστρια που πάλευε για την αξιοπρέπεια στη ζωή






