Ο στενός συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά, Μανώλης Όθωνας επιτίθεται κατά του Παύλου Πολάκη και της χυδαίας ανάρτησής του κατά του Κώστα Σημίτη με αφορμή το άρθρο του πρώην πρωθυπουργού στα ΝΕΑ.

Ο Μανώλης Όθωνας, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του Κινήματος Αλλαγής ανάρτησε στoν προσωπικό του λογαριασμό στα social media την ανάρτηση με τις ύβρεις Πολάκη κατά του Κώστα Σημίτη και σχολίασε με νόημα: «Ψάχνω στα like να βρω τον Νίκο Μπίστη την Μυρσίνη Ζορμπά …. και άλλους «εκσυγχρονιστές» συντρόφους του Παύλου. Δεν θα με ξένιζε ιδιαίτερα».

Ψάχνω στα like να βρω τον Νίκο Μπίστη την Μυρσίνη Ζορμπά …. και άλλους «εκσυγχρονιστές» συντρόφους του Παύλου. Δεν θα με ξένιζε ιδιαίτερα.

Δημοσιεύτηκε από Manolis Othonas στις Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019

Είχε προηγηθεί από τον πρώην υπουργό Υγείας η απαξιωτική κατά του πρώην πρωθυπουργού ανάρτηση στα social media με το γνωστό ύφος που χαρακτηρίζει τον κ. Πολάκη κατά των πολιτικών του αντιπάλων. Μεταξύ άλλων ο Παύλος Πολάκης ανέφερε «ΑΕΙ πιες το τσάι σου» απευθυνόμενος προς τον κ. Σημίτη.

ΣΗΜΙΤΗ !!!! ΑΕΙ κρύψου σε καμία τρύπα που εχεις και άποψη για τα εθνικά. Με τη στάση σου «γκριζαριστηκαν»τα ΙΜΙΑ.εσυ…

Δημοσιεύτηκε από Παυλος Πολακης στις Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019

Το σχόλιο του Μανώλη Όθωνα πέραν όλων των άλλων φέρνει στην επιφάνεια και τις δυσκολίες του εγχειρήματος της διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ ή του μετασχηματισμού του. Δεν είναι τυχαίο ότι ο στενός συνεργάτης της κας Γεννηματά κάλεσε με νόημα τους πρώην εκσυγχρονιστές του ΠΑΣΟΚ που προσχώρησαν στο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα να πάρουν θέση για την άθλια ανάρτηση του Παύλου Πολάκη κατά του Κώστα Σημίτη.

Σημειώνεται ότι το περιεχόμενο της παρέμβασης Σημίτη για τα ελληνοτουρκικά, υποστήριξαν τόσο η Φώφη Γεννηματά όσο και ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου από το βήμα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ.

Στο μεταξύ σε συνέντευξή του στην «Νέα Σελίδα» ο Μανώλης Όθωνας επαναφέρει το αίτημα της προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά για τη σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών για τα εθνικά θέματα με αιχμή την τουρκική προκλητικότητα, ενώ παράλληλα κατηγορεί όσα πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ προσχωρούν στο ΣΥΡΙΖΑ ότι καταδέχονται να χρησιμοποιούνται ως φθηνό ανακυκλώσιμο επικοινωνιακό υλικό από τον Αλέξη Τσίπρα και την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.