Τη σημασία εμβολιασμού με το αντιγριπικό εμβόλιο επισημαίνει το μέλος του ΔΣ του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, Γιάννης Δαγρές, μιλώντας στην εκπομπή One Direct Weekend.
«Η καλύτερη δυνατή προστασία από τη γρίπη είναι το αντιγριπικό εμβόλιο» σημειώνει και προσθέτει πως οι ευπαθείς ομάδες «οφείλουν να εμβολιαστούν πρώτες».
Ακόμα, αναφέρεται στην προσωρινή έλλειψη εμβόλιων που παρουσιάστηκε και στη λύση που έδωσε ο σύλλογός του, μαζί με το υπουργείο Υγείας. Επιπλέον, επισημαίνει πως υπήρξε «μεγάλη ευαισθητοποίηση του κόσμου για τον αντιγριπικό εμβολιασμό και σε αυτό συμβάλαμε κι εμείς με την καμπάνια μας».
«Ο Στόχος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας είναι να εμβολιάζεται το 75% του συνολικού πληθυσμού κάθε χώρας. Είναι υψηλό νούμερο. Στην Ελλάδα, αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο 48%» προσθέτει.
Πηγή: onetv.gr
- Δείχνει την κυβέρνηση ο Ντίλιαν για το σκάνδαλο υποκλοπών: «Παρέχουμε τεχνολογία μόνο σε κυβερνήσεις και αρχές επιβολής του νόμου»
- Συντριβή ιπτάμενου τάνκερ των ΗΠΑ στο Ιράκ: Ο καθοριστικός ρόλος αυτών των αεροσκαφών στον πόλεμο
- Ο Ντόναλντ Τραμπ λέει ότι ο πόλεμος εναντίον του Ιράν εξελίσσεται πολύ γρήγορα






