Μετά την ανανέωση του πολύπειρου γκαρντ/φόργουορντ, Φερνάντο Σαν Εμετέριο, η Βαλένθια φαίνεται πως εξετάζει την ενίσχυση της και στην θέση «4» αφού είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Μπροκ Μότουμ.
Όπως αναφέρει η ισπανική ιστοσελίδα «Encestando.es» ο Αυστραλός φόργουορντ της Αναντολού Εφές βρίσκεται μια ανάσα από την μετακίνηση του στην ομάδα του Χάουμε Πονσαρνάου με σκοπό να την βοηθήσει στο πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρώπη.
Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, για την απόκτηση του είχε κινηθεί η Ουνικάχα Μάλαγα, όμως όπως όλα δείχνουν η Βαλένθια είναι ο σύλλογος που κατάφερε να κερδίσει τον Μότουμ, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει σύντομα και να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.
Τη φετινή σεζόν με την Αναντολού Εφές αγωνίστηκε σε 31 παιχνίδια στην Euroleague πετυχαίνοντας 6,5 πόντους και κατεβάζοντας 1,8 ριμπάουντ, στα περίπου δώδεκα λεπτά που έμενε στο παρκέ, ενώ στο δυνατό του σημείο που είναι το τρίποντο, σούταρε με το πολύ καλό ποσοστό του 44%.
- H περιοχή της Κρήτης όπου γίνεται Ανάσταση σε έξι εκκλησιές με έξι φωτιές και έξι φωτιές για τον Ιούδα
- Bundesliga: Νίκη τετράδας η Λεβερκούζεν μέσα στο Ντόρτμουντ, νίκη της Λειψίας που την φέρνει πιο κοντά στο Champions League
- Τζίτζι Μπεκάλι: Τώρα ο Ραζβάν πρέπει να αναλάβει τον ρόλο του Μιρτσέα Λουτσέσκου»






