Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Χρυσομαλλούσας στη Μυτιλήνη μετά το τραγικό έγκλημα που σημειώθηκε χθες.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο 25χρονος ζήλευε παθολογικά την 24χρονη εν διαστάσει σύζυγό του.

Οι αρχές αναζητούν παρόλα αυτά αναζητούν ακόμα τα ακριβή αίτια που όπλισαν το χέρι του με καραμπίνα και σκότωσε εν ψυχρώ την κοπέλα την ώρα μάλιστα που στο διπλανό δωμάτιο κοιμόταν το παιδί τους.

Το βασικότερο σενάριο που εξετάζεται, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, από τους αστυνομικούς που ασχολούνται με την υπόθεση είναι ο 25χρονος να πυροβόλησε την 24χρονη επειδή αυτή είχε απορρίψει το αίτημά του για επανασύνδεση. Σύμφωνα με το δημοσίευμα αυτόν τον ισχυρισμό προέβαλε ο 25χρονος δράστης.

Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 25χρονος είχε εγκαταλείψει το σπίτι διαμένοντας στο πατρικό του σπίτι σε χωριό λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Μυτιλήνη.

Ο πατέρας της 24χρονης μίλησε στο protothema.gr και εξήγησε ότι έμαθε για τη δολοφονία του παιδιού του από έναν φίλο της κόρης της.

«Μιλούσε με έναν φίλο της στο τηλέφωνο όπου εκείνος άκουσε τον πυροβολισμό από το τηλέφωνο και μας πήρε και μας ενημέρωσε. Όταν πήγα εγώ στο σπίτι της κατά τις τρεις τα ξημερώματα, οι αστυνομικοί δεν με άφησαν να μπω μέσα να την δω. Ήταν ήδη αργά. Έμενε μόνη της η κόρη μου μαζί με το κοριτσάκι της».