Αύριο ο Παναθηναϊκός θα ολοκληρώσει τις προπονήσεις του για φέτος, με τους παίκτες να αποχωρούν στη συνέχεια για διακοπές και να δίνουν ραντεβού για τον Ιούνιο ώστε να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την επόμενη σεζόν.

Στο προπονητικό κέντρο θα βρεθεί και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας προκειμένου να μιλήσει τόσο σε αυτούς, όσο και στους υπαλλήλους της ΠΑΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νταμπίζας θα τους πει ένα πλάνο αποπληρωμών, καθώς υπάρχουν οφειλόμενα και σε ποδοσφαιριστές, αλλά κυρίως σε υπαλλήλους, κάποιοι εκ των οποίων είναι έως και έξι μήνες «μέσα».

Οφειλόμενα υπάρχουν και προς τον προπονητή και τους συνεργάτες του, ωστόσο από τη διοίκηση έχουν διαβεβαιώσει τον Νταμπίζα πως όλα θα κυλήσουν ομαλά και πολύ σύντομα θα έχουν πάρει θετική τροπή τα πράγματα, μιας και προτεραιότητα ήταν η εξασφάλιση της άδειας και το βάρος έπεσε εκεί.

Από ‘κει και πέρα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως από τον Παναθηναϊκό και τον Γιάννη Αλαφούζο δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή «πωλητήριο» στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Υπήρξε σαν σκέψη πριν από μερικούς μήνες, ωστόσο δεν προχώρησε και είναι εξαιρετικά απίθανο να συμβεί κάτι τέτοιο.