Αν η αναδρομή του Δία από τον Τοξότη, που άρχισε χθες 10/4 και θα συνεχιστεί έως στις 12 /8, σας έχει ήδη επηρεάσει αρνητικά, γεμίζοντάς σας εκνευρισμό κι ένταση ενώ σας έχει φέρει καθυστερήσεις κι εμπόδια στις διάφορες ενασχολήσεις σας δοκιμάζοντας τις αντοχές σας, σκεφτείτε… τι έχουν να δουν τα μάτια μας μέχρι το τέλος του φετινού Απρίλη, δεδομένου ότι αναμένουμε δύο ακόμη αναδρομές.

Πρόκειται για τις αναδρομές του Πλούτωνα (24/4-3/10) και του Κρόνου (30/4-18/9) από τον Αιγόκερω, οι οποίες δεν μπορούν να συγκριθούν με εκείνη  του Ερμή που όταν συμβαίνει βραχυκυκλώνει τις επαφές πάσης φύσης και επιδρά δραματικά την καθημερινότητά μας, ωστόσο μας επηρεάζουν κι αυτές. Μάλιστα καθώς συμπίπτουν με την Μεγάλη Εβδομάδα, αλλά και με την ατμόσφαιρα που τη χαρακτηρίζει, μας καλούν να απαλλαγούμε από κανόνες, όρια και στείρες εμμονές προκειμένου να αναγεννηθούμε. Οπότε, καλό είναι να φροντίσετε σταδιακά τυχόν εκκεμμότητες ώστε το επίμαχο διάστημα να είστε λιγότερο πιεσμένοι.

Την προσφέρει αυτή την ευκαιρία και η Πανσέληνος από τον Ζυγό στις 19 /4 οπότε θα πάρουμε μια μικρή ανάσα, καθώς θα έχουμε την ευκαιρία να ανακτήσουμε μια κάποια ισορροπία στη ζωή μας, επιλύνοντας παρεξηγήσεις και αναθερμαίνοντας σχέσεις με ανθρώπους που θεωρούμε σημαντικούς. Επηρεάζονται κυρίως τα παρορμητικά ζώδια που έχουν γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του τρίτου δεκαημέρου, δηλαδή, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι και όσοι έχετε τον ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια.

Στο φως μυστικά και ψέματα

Κατά τα λοιπά σήμερα Πέμπτη (11/4) με τον Ερμή στους Ιχθύς να κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, το μυαλό μας θα αρχίσει να παίρνει περίεργες στροφές κι εκεί που ήμασταν χαλαροί, θα γίνουμε νευρικοί, δύσπιστοι και καχύποπτοι και θα παίρνουμε εύκολα… φωτιά. Δεν αποκλείεται να κάνουμε κρυφές συναντήσεις ή συζητήσεις και να πληροφορηθούμε μυστικά, ενέργειες του παρασκηνίου κ.ο.κ., που σε κάποιες περιπτώσεις θα μας βοηθήσουν να αποκτήσουμε πλήρη την εικόνα σε θέματα που μας αφορούν, ενώ σε άλλες μπορεί και να μας μπερδέψουν. Για να διαχειριστούμε  όσα μάθουμε καλό είναι να επιστρατεύσουμε το χιούμορ μας!

Περισσότερο επηρεάζονται φυσικά οι Ιχθύες και οι Αιγόκεροι, οι οποίοι μέσα από εξομολογήσεις ή συζητήσεις θα ανακαλύψουν πληροφορίες που θα τους φανούν χρήσιμες για αποφάσεις που θα λάβουν σχετικά με ζητήματα που τους απασχολούν, κι ως επί το πλείστον αφορούν στην προσωπική τους ζωή.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Δίδυμοι, Παρθένοι και Υδροχόοι, επίσης θα λάβετε γνώση διαφόρων πληροφοριών, που όμως θα αφορούν παρασκηνιακές ενέργειες και θα σας αναστατώσουν. Πριν ξεκινήσετε το… κατσάδιασμα, σιγουρευτείτε για του λόγου το αληθές, επειδή δεν αποκλείεται κάποιες κουβέντες να  ειπώθηκαν εξυπηρετώντας κάποια σκοπιμότητα.

Το παράλληλο πέρασμα της Σελήνης στον Καρκίνο ευνοεί Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύρους και Παρθένους, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας δίνεται για να αποφορτιστείτε…