Τα Σκόπια θα επισκεφθεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας την Τρίτη 2 Απριλίου.
Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα ο πρωθυπουργός θα αφιχθεί στο αεροδρόμιο των Σκοπίων το πρωί της Τρίτης και στη συνέχεια θα μεταβεί στο κυβερνητικό μέγαρο, όπου θα υπάρξει επίσημη τελετή υποδοχής. Ακολούθως, ο κ. Τσίπρας θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Ζόραν Ζάεφ.
Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης θα υπάρξει συνεδρίαση του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας-Βόρειας Μακεδονίας και στη συνέχεια οι δύο πρωθυπουργοί θα πραγματοποιήσουν δηλώσεις στα ΜΜΕ. Ακολούθως, ο κ. Τσίπρας θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Βουλής, Ταλάτ Τζαφέρι.
To απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο κ. Τσίπρας και ο κ. Ζάεφ θα συμμετάσχουν σε επιχειρηματικό φόρουμ.
- Ενεργειακός στραγγαλισμός: Οι 8 λόγοι που βάζουν «φωτιά» στις τιμές ντίζελ και αεροπορικών καυσίμων
- Βασίλης Καραστάθης για Κρήτη: Είναι πιθανό να ακολουθήσουν μετασεισμοί έως και 4,7 Ρίχτερ
- Οικονομικό Φόρουμ Δελφών – Κρίσιμος ο ρόλος των υποδομών και της συνδεσιμότητας για την ανάπτυξη των data centers και της AI