Ο διάσημος ηθοποιός από το Beverly Hills, Luke Perry, πέθανε τη Δευτέρα και άφησε τα πάντα στα δύο παιδιά του.

Παρά το γεγονός ότι ο Perry ήταν αρραβωνιασμένος με την Γουέντι Μάντισον Μπάουερ, μέχρι και πριν πεθάνει από εγκεφαλικό επεισόδιο, η περιουσία του πήγε στα παιδιά του.

Η 18χρονη κόρη του Χόφι, όταν πληροφορήθηκε την εισαγωγή του πατέρα της στο νοσοκομείο, βρισκόταν σε εξάμηνο φιλανθρωπικό ταξίδι στο Μαλάουι και βιάστηκε να επιστρέψει στο Λος Αντζελες για να βρεθεί στο πλευρό του.

Λίγες ώρες προτού γίνει γνωστή η είδηση του εγκεφαλικού μάλιστα η Σόφι είχε ανεβάσει φωτογραφία της από έναν χωματόδρομο της αφρικανικής χώρας, όπου τελούσε φιλανθρωπικό έργο.

Σπάζοντας τη σιωπή της μετά τον θάνατο του πατέρα της, η 18χρονη κοπέλα ευχαρίστησε όσους της έστειλαν συλλυπητήρια μηνύματα.

«Δεν είμαι σίγουρη τι πρέπει να πω ή τι να κάνω σε αυτή την κατάσταση. Δεν εκπαιδεύεσαι για να χειριστείς κάτι τέτοιο, ειδικά αν συμβαίνει δημόσια», ανέφερε μεταξύ άλλων,

Ο 21χρονος γιος του Τζακ, από την πλευρά του, γνωστός στον χώρο της πάλης με το ψευδώνυμο «Jungle Boy», ακύρωσε προγραμματισμένο αγώνα του στις 13 Μαρτίου στο Λος Άντζελες, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κάποια δημόσια δήλωση.

Είναι γνωστό όμως ότι ο πατέρας του βρισκόταν στο πλευρό του σχεδόν σε κάθε αγώνα του.