temp 20 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Στην έδρα της Μπέτις ο τελικός του Copa del Rey
Inbox

Στην έδρα της Μπέτις ο τελικός του Copa del Rey

Το Μπενίτο Βιγιαμαρίν, έδρα της Μπέτις, θα φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας με την ισπανική ομάδα να έχει μεγάλη ευκαιρία να παίξει έναν Τελικό στο σπίτι της.

Στη Σεβίλλη και το Μπενίτο Βιγιαμαρίν θα διεξαχθεί ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ισπανίας, όπως ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας. Η αναμέτρηση με την οποία θα πέσει η αυλαία της σεζόν, θα φιλοξενηθεί στις 25 Μαΐου, στην έδρα της Μπέτις.

Το εν λόγω γήπεδο μάλιστα θα είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία θα υποδεχθεί τους φιναλίστ του Copa del Rey, αν και στη Σεβίλλη έχουν διεξαχθεί άλλοι τρεις τελικοί. Υποψήφιο γήπεδο ήταν επίσης και το Μεστάγια, με τη Βαλένθια μάλιστα να θέλει να συνδυάσει τον τελικό με τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μπέτις συνεχίζει στο Κύπελλο Ισπανίας, και μάλιστα έχει προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά, καθώς είχε αποσπάσει ισοπαλία 1-1 από την Εσπανιόλ στον πρώτο προημιτελικό. Αν καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό, για πρώτη φορά από το 2005, θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει «εντός έδρας» το τρόπαιο.

 

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων