Η Λάρισα έφτασε πολύ κοντά σε μια σημαντική εκτός έδρας νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό, αλλά αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα, καθώς οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να ισοφαρίσουν στα τελευταία λεπτά.

Η ΑΕΛ άρχισε καλά το παιχνίδι και προηγήθηκε στο 12ο λεπτό όταν Ο Κόεφ εκμεταλλεύτηκε την έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Πίτι και με κοντινό σουτ έκανε το 1-0

Η συνέχεια του παιχνιδιού ανήκε πάντως στον Λεβαδειακό, καθώς μετά το 20’ πίεσε την άμυνα της Λάρισας, η οποία όμως ανταποκρίθηκε εξαιρετικά.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν την πίεση και στο β’ μέρος, ενώ η ΑΕΛ έψαξε αντεπιθέσεις. Η κίνηση που χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στον Λεβαδειακό ήταν η είσοδος του Ιωαννίδη.

Ο παίκτης του Λεβαδειακού μπήκε στο παιχνίδι στο 78’ και τέσσερα λεπτά αργότερα ισοφάρισε για τους γηπεδούχους. Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι η Λάρισα είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη στο 88’ αλλά ο Επασί πραγματοποίησε εξαιρετική απόκρουση στο σουτ του Ντέλετιτς.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε πάντως στο 94’ και ο Λεβαδειακός, με τον γκολκίπερ της Λάρισας Κρίστινσον να κάνει καλή απόκρουση στο σουτ του Γιακουμάκη.

Λεβαδειακός: Επασί, Ζησόπουλος, Καραχάλιος, Αντιλέχου, Παντελιάδης, Μητρόπουλος (65’ Γιακουμάκης), Μάνγκα (78’ Ιωαννίδης), Τσαμπούρης, Σαβατογκό, Στανόγιεβιτς, Μαρκόφσκι.

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Ακόστα, Μόρας (31′ λ.τρ. Γκόλιας), Ζίζιτς, Γρομητσάρης, Κοέφ, Καρανίκας, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπαργκάν (65′ Νούνιτς λ.τρ.), Πίτι (58′ Χούμπτσεβ) και Ντέλετιτς.