Τα δερμάτινα παντελόνια και κολάν είναι μια αγαπημένη επιλογή ρούχου που λατρεύουν οι γυναίκες και θα φορεθούν το φθινόπωρο και τον χειμώνα πολύ, καθώς αποτελούν ένα από τα πασπαρτού κομμάτια μια γυναικείας γκαρνταρόμπας και μπορούν συνδυασμένα ανάλογα να μας βγάλουν ασπροπρόσωπες όλες τις ώρες και σε διαφορετικές περιστάσεις.

Αυτό όμως δεν είναι το μόνο ρούχο από δέρμα που θα φορεθεί εφέτος. Τα δερμάτινα ρούχα είναι statement κομμάτια αυτή τη σεζόν και μπορείς να τα φορέσεις από την κορυφή έως τα νύχια. Όπως θα δεις ξεφυλλίζοντας και τα περιοδικά μόδας αλλά και στις βιτρίνες, δέρμα σε όλους τους χρωματισμούς θα φορεθεί εννοείται σε πανωφόρια (τζάκετ και πλατό), αλλά και σορτς, φούστες και φορέματα, καθώς και σε μπλούζες ή ολόσωμες φόρμες.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι ο οίκος Givenchy συνδύασε μια leaher midi skirt με ένα ίδιο jacket, ο οίκος Tod’s πρότεινε oversized δερμάτινα παντελόνια, ενώ ο Miu Miu επέλεξε ένα κόκκινο mini leather dress. Στο ίδιο πνεύμα οίκοι που συστήνουν δερμάτινα για εφέτος είναι οι Stella McCartney, Loewe, Hermès και Alexander McQueen. Δεν έχεις παρά να διαλέξεις  κάτι από όλα, που φυσικά θα σου ταιριάζει με βάση τον σωματότυπό σου και το στυλ σου, και να το φορέσεις.