Νέος κύκλος μαθημάτων στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Πρόσβαση στον Ψηφιακό Κόσμο» ξεκινά στο δήμο Πειραιά. Σημειώνεται πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα υλοποιείται από τον φορέα «50 και Ελλάς» με την υποστήριξη της COSMOTE.

Τα μαθήματα αναμένεται να ξεκινήσουν τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018, λειτουργούν πρωινά αλλά και απογευματινά τμήματα και προσφέρονται δωρεάν στους δημότες και τους κατοίκους του Πειραιά μεγαλύτερης ηλικίας, ενώ μπορούν να συμμετέχουν ενδιαφερόμενοι και από την ευρύτερη περιοχή. Οι συμμετέχοντες θα έρθουν σε επαφή με τον συναρπαστικό κόσμο της τεχνολογίας, που θα διευκολύνει την καθημερινότητά τους (χρήση τάμπλετ, ίντερνετ, email, μέσα κοινωνικής δικτύωσης κ.α). Είναι ενδεικτικό πως από το 2017 έως σήμερα έχουν παρακολουθήσει στον Πειραιά μαθήματα εκμάθησης τάμπλετ και νέων τεχνολογιών συνολικά 1.148 άτομα.

«Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας να οργανώσουν καλύτερα την καθημερινότητά τους, αλλά και να τους προσφέρουμε χαρά μέσα από την εκπαιδευτική διαδικασία και τη μάθηση» υπογραμμίζει ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, τονίζοντας παράλληλα πως για τη Δημοτική Αρχή είναι πολύ σημαντικό να είναι οι ηλικιωμένοι δημότες δραστήρια και ενεργά μέλη της κοινωνίας, πολίτες ενημερωμένοι και με ενδιαφέροντα.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο τηλέφωνο 210-6249300 (καθημερινά 9πμ – 9μμ).