3ος Παραποτάμιος

Δρόμος Αρδα

Στο πλαίσιο της 24ης Συνάντησης Νέων Αρδας 2018 διοργανώνεται το Σάββατο 28 Ιουλίου για τρίτη χρονιά ο παραποτάμιος δρόμος στις Καστανιές Εβρου. Ο αγώνας περιλαμβάνει δύο διαφορετικές διαδρομές 10 και 3 χιλιομέτρων που κινούνται εξ ολοκλήρου σε χωμάτινους και αγροτικούς δασικούς δρόμους και θα δώσουν την ευκαιρία σε όλους να τρέξουν σε ένα πανέμορφο τοπίο δίπλα στον ποταμό Αρδα. Σημείο εκκίνησης και τερματισμού θα είναι η είσοδος του χώρου εκδηλώσεων της Συνάντησης Νέων. Οι εγγραφές είναι διαθέσιμες μέσα από τη σελίδα www.orestiada.gr και θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέχρι την Τρίτη 24 Ιουλίου. Περιορισμένος αριθμός συμμετοχών  θα μπορούν να γίνουν έως και μία ώρα πριν την έναρξη στη γραμματεία.

Με Θέα στο Αιγαίο

Την Κυριακή 29 Ιουλίου, στις 8 το πρωί, θα δοθεί η εκκίνηση του αγώνα Με Θέα στο Αιγαίο που διοργανώνεται στον Αγιόκαμπο Λάρισας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στο πλαίσιο του ομώνυμου πολιτιστικού φεστιβάλ. Η διαδρομή μήκους 10 χιλιομέτρων απλώνεται σε όλο το παραλιακό μέτωπο  από το λιμάνι του Αγιόκαμπου μέχρι τη θέση Πλατάνια. Για τους αθλητές που θα θελήσουν να δηλώσουν συμμετοχή δεν υπάρχει κόστος εγγραφής, αρκεί να εκδηλώσουν ενδιαφέρουν μέχρι τη Δευτέρα 23 Ιουλίου στη διεύθυνση www.larisamarathon.gr

Ανοιξαν οι εγγραφές

στο επετειακό

5ο Lycabettus Run

Το Lycabettus Run, η διοργάνωση που συνδυάζει τις ομορφιές του φυσικού τοπίου του Λυκαβηττού με την άσκηση, επιστρέφει για 5η χρονιά στις 24 Φεβρουαρίου 2019. Η οργανωτική επιτροπή, για να γιορτάσει την επετειακή περίσταση, δίνει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να πραγματοποιήσουν  εγγραφή έως τις 31 Οκτωβρίου, εξασφαλίζοντας μειωμένες τιμές 12 ευρώ ανά άτομο για κάθε αγώνισμα και 11 ευρώ για συμμετοχή στη σκυταλοδρομία. Οι προσφορές ισχύουν για εγγραφές μέσω της σελίδας www.lycabettusrun.gr. Η διοργάνωση περιλαμβάνει ασφάλτινες διαδρομές 5,5 και 11 χιλιομέτρων μαζί με τη σκυταλοδρομία δύο ατόμων 11 χιλιομέτρων. Στο χώμα οι αντίστοιχες διαδρομές είναι 4,5 και 9 χιλιομέτρων.