Η κυβέρνηση οφείλει να πει την αλήθεια στους Ελληνες σχετικά με το ονοματολογκό της ΠΓΔΜ δηλώνει η εκπρόσωπος της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, με αφορμή το πρωτοσέλιδο των ΝΕΩΝ.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ διατύπωσε ευθέως το εξής ερώτημα στην κυβέρνηση: «Διαπραγματεύεται μυστικά λύση στο σκοπιανό για να λάβει ως αντάλλαγμα εξάμηνη αναβολή της περικοπής των συντάξεων, μιας υποχρέωσης που η ίδια ανέλαβε με την ανερμάτιστη πολιτική της;».

Και καταλήγοντας τη δήλωσή της συμπλήρωσε: «Ναι ή όχι; Οι Έλληνες πρέπει να γνωρίζουν».

Η απάντηση του ΥΠΕΞ

Να σοβαρευτεί καλούν κύκλοι του υπουργείου Εξωτερικών την εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη αναφορικά με την παραπάνω δήλωσή της ότι η κυβέρνηση «διαπραγματεύεται μυστικά λύση στο σκοπιανό».

«Τα εθνικά θέματα είναι πιο σοβαρά από την κα Σπυράκη. Να μην τα ευτελίζει έτσι. Καιρός να σοβαρευτεί» τονίζουν κύκλοι του υπουργείου Εξωτερικών.

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.