Ο Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ ξυπνάει στη βίλα του. Με τις μεταξωτές πυτζάμες μπαίνει στο μπάνιο όπου όλα τα σαπούνια, οι κρέμες και οι κολώνιες φέρουν τα αρχικά του. Κοιτάζεται στον καθρέφτη και βλέπει έναν κουρασμένο πρώην σταρ ταινιών δράσης, με ρυτίδες και σακούλες κάτω από τα μάτια. Βγαίνει στην αυλή διασχίζοντας το σαλόνι που είναι διακοσμημένο με αφίσες παλαιότερων ταινιών του και φωτογραφίες σκύλων. Για να πάρει το περιοδικό «Variety» δέκα μέτρα πιο κάτω, ανεβαίνει σε ένα Segway. Το ξεφυλλίζει, δεν βρίσκει καμία αναφορά στο όνομά του και κοιτάει το κενό. Και όλα αυτά με μουσική υπόκρουση το «Ne me quitte pas»!

Είναι το τρέιλερ για το «Jean-Claude Van Johnson», τον πιλότο που κάνει πρεμιέρα σήμερα στο Amazon Video. Αν τα σχόλια των θεατών είναι θετικά, θα αποτελέσει το πρώτο επεισόδιο μιας νέας σειράς, όπου ο βέλγος σταρ των πολεμικών τεχνών και των αντίστοιχων ταινιών, θα υποδυθεί τον εαυτό του. Αλλά με μία ανατροπή: μπορεί ο κόσμος να τον ήξερε ως ηθοποιό, αλλά παράλληλα ήταν και περιζήτητος επαγγελματίας δολοφόνος με το κωδικό όνομα Τζόνσον. Και μια τυχαία συνάντηση με έναν παλιό του έρωτα θα τον επαναφέρει στην ενεργό δράση.

Οπως καταλαβαίνετε, μιλάμε πρώτα για κωμωδία και μετά για περιπέτεια. Μακάρι να πάει καλά ο πιλότος, γιατί θα έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε την επιστροφή στη δράση του Ζαν-Κλοντ Βαν… Τζόνσον.