Με νέα τιμή προσφέρεται στην ελληνική αγορά το Peugeot Partner. Το μικρό, ταλαντούχο επαγγελματικό όχημα κοστίζει από 13.180 ευρώ, χωρίς ΦΠΑ, όπως αναφέρει η ελληνική αντιπροσωπεία.

Το γαλλικό μοντέλο προσφέρει μεγάλο χώρο φόρτωσης, αξιοσημείωτες δυνατότητες διαμόρφωσης και τον οικονομικό κινητήρα HDi.

Έχει εύχρηστους αποθηκευτικούς χώρους , ενώ η ύπαρξη διπλού καθίσματος του συνοδηγού φέρει μια καινοτομία.

Μέση κατανάλωση από 5,0 λτ./100χλμ.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Partner είναι ο 1600άρης πετρελαιοκινητήρας των 90 ίππων που διασφαλίζει ένα χαμηλό κόστος χρήσης. Με απόδοση 90 ίππων και μέγιστη ροπή 215 Nm από τις 1500 σ.α.λ. συνεργάζεται με το 5αρι μηχανικό κιβώτιο . Ο κινητήρας αυτός εξοπλίζει και τις δύο εκδόσεις του Partner L1 και L2 εξασφαλίζοντας χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

Ιδιαίτερα στην έκδοση L1 η μέση κατανάλωση δεν ξεπερνά τα 5,0 λτ./100χλμ. ενώ με εκπομπές CO2 132γρ/χμ, καθιστά το Partner ικανό να μπαίνει στον πράσινο δακτύλιο.

Η πρόσβαση στο χώρο φόρτωσης διευκολύνεται από το χαμηλό κατώφλι και από τις ασύμμετρες πόρτες με άνοιγμα 180ο επιτρέποντας την άνετη φόρτωση ακόμα και ευρωπαλετών, με το ωφέλιμο φορτίο να ανέρχεται έως και στα 821 κιλά, ανάλογα με την έκδοση.

Οι εκδόσεις του νέου Partner διατίθενται στην ελληνική αγορά με 5η εργοστασιακή εγγύηση ή 100.000 χλμ.