Καμία σχέση με τα ειρωνικά «κυρία Ντόρα» που της είχε απευθύνει ο Νίκος Κοτζιάς στη συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικών της Βουλής, για να λάβει τις αντίστοιχες φαρμακερές απαντήσεις, η χθεσινή συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών με τους αρμοδίους της ΝΔ για τα Εξωτερικά.
Το χθεσινό απογευματινό ραντεβού στο νεοκλασικό της Βασιλίσσης Σοφίας - δεν ανακοινώθηκε ούτε από το υπουργείο Εξωτερικών ούτε από τη Συγγρού - κύλησε σε φιλικό κλίμα. Ηταν εκεί η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Γιάννης Κεφαλογιάννης και ο Αναστάσιος Δημοσχάκης. Από την πλευρά του ΥΠΕΞ, εκτός από τον Κοτζιά, παρών ήταν και ο Δημήτρης Μάρδας.
Η συνάντηση ήταν μια ωραία ατμόσφαιρα και κράτησε μία ώρα με μενού τη γερμανοτουρκική πρόταση για εμπλοκή του ΝΑΤΟ στην αντιμετώπιση των διακινητών στο Αιγαίο, το Σκοπιανό και το Κυπριακό.
Ισως να είχε κρατήσει περισσότερο αν ο Κοτζιάς δεν είχε αναγκαστεί να διακόψει επειδή του τηλεφώνησε ο Αλέξης Τσίπρας. Πληροφορούμαι, πάντως, ότι φεύγοντας η Ντόρα είπε στον ΥΠΕΞ ότι η ΝΔ δεν θα χρησιμοποιήσει τα εθνικά θέματα για να κάνει μικροκομματικά παιχνίδια. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα του κάνει και κριτική.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από