Χορταστική και γευστική, η σαλάτα ταμπουλέ μπορεί να γίνει κυρίως γεύμα, να μπει στο ψυγείο και να καταναλωθεί ακόμη και για δύο ημέρες. Η συνταγή είναι από τον σεφ Majed Alomari.

Υλικά
2 ματσάκια μαϊντανό
2 τομάτες
2 μικρά κρεμμύδια
2 λεμόνια
50 ml ελαιόλαδο
100γρ ψιλό πλιγούρι
1/2 ματσάκι φρέσκο δυόσμο
Αλάτι

Εκτέλεση
Βάζουμε το πλιγούρι σε κύριο νερό ίσα ίσα να καλυφτεί. Πλένουμε τα λαχανικά Τα ψιλοκόβουμε, προσθέσουμε το πλιγούρι που έχει τραβήξει το νερό, το χυμό από τα λεμόνια, το αλάτι και το λάδι Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και σερβίρουμε την σαλάτα με φύλα από μαρούλι ή λάχανο. Μπορείτε να προσθέσετε μια πρέζα από μαύρο πιπέρι η το μπαχαρικό που σας αρέσει.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από