Αντί να καθαρίσετε, να κόψετε και πετάξετε τα φρούτα σε μία σαλατιέρα, μπορείτε να τα στολίσετε και να φτιάξετε ένα πανέμορφο μωσαϊκό που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας.

Υλικά

Πεπόνι

Καρπούζι

Μπανάνα

Ανανάς

Φράουλες

Ακτινίδια

Γκρέιπφρουτ

Εκτέλεση

Κόβουμε τα φρούτα μας σε κύβους και τα τοποθετούμε σε δίσκο σερβιρίσματος. Μπορούμε με τα κομμάτια που περισσεύουν να τα βάλουμε στο μπλέντερ ή το μούλτι με λίγη μαύρη ζάχαρη και κονιάκ και να περιχύσουμε τη φρουτοσαλάτα μας.