Με ένα πρόβλημα ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Βέροιας με την τοπική ομάδα.
Αυτό ακούει στο όνομα Αλέξανδρος Τζιόλης, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο τέλος της προπόνησης στους προσαγωγούς.
Πάντως, συμπεριελήφθη στην αποστολή της ομάδας του, αλλά η συμμετοχή του στον αγώνα θα αποφασισθεί την τελευταία στιγμή.
Εκτός αποστολής έμεινε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης λόγω του γνωστού προβλήματος στο πρώτο μετατάρσιο του ποδιού, ο Παναγιώτης Γλύκος που συνεχίζει θεραπεία λόγω κάκωσης στο γόνατο, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος έχει υποστεί θλάση και κάνει ειδικό πρόγραμμα, όπως και οι Φάνης Τζανδάρης, Χέντβιγκες Μαντούρο και οι τιμωρημένοι Ρατς, Αθανασιάδης.
Στην αποστολή που θα ταξιδέψει για Βέροια βρίσκονται οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Ιτάνζ, Γιακουμής, Σκόνδρας, Κωνσταντινίδης, Βίτορ, Κόστα, Πούγγουρας, Κίτσιου, Δεληγιαννίδης, Κάτσε, Γκολάσα, Τζιόλης, Νομπόα, Μακ, Πόζογλου, Κουλούρης, Φακούντο, Παπαγιαννόπουλος.
- Οι 11 δεσμεύσεις της κυβέρνησης για το 2026: Τι προανήγγειλε ο Κωστής Χατζηδάκης από τη Θεσσαλονίκη
- Ο Τραμπ εντείνει την πίεση στην Τεχεράνη: Ανακοίνωσε νέους δασμούς για όποια χώρα συναλλάσσεται με το Ιράν
- Επιμένει το πολικό ψύχος: Νέες χιονοπτώσεις και θερμοκρασίες υπό το μηδέν – Πού χρειάζονται αλυσίδες







