Πέτρος Τατσόπουλος

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, για τη Χρυσή Αυγή, στον Βήμα FM

«Δεν αρκεί ο έλεγχος ταυτότητας… Δεν είναι καλό μέτρο. Πρέπει να έχουμε κι έναν πρόχειρο εξεταστή αίματος, διότι ο κ. Κασιδιάρης έχει αποδείξει ότι, εκτός από τις ομάδες αίματος που ξέρουμε, υπάρχει και μια άλλη. Αυτή με τη σημαία. Που βγαίνει η γαλανόλευκη εκείνη την ώρα, διότι μπορεί να έχει πλαστά στοιχεία ένας αλλοδαπός(…). Πήγε στα σκουπίδια ο αντιρατσιστικός νόμος και κινδυνεύουμε αυτά τα άτομα που πρέπει να πάνε για ψυχιατρική εξέταση να επιβάλουν τη δική τους ατζέντα».

Γιάννης Σγουρός

Ο περιφερειάρχης Αττικής, στον Βήμα FM, με αφορμή την επίθεση κατά του δημάρχου Αθηναίων

Aλλο τα δίκαια αιτήματα εργαζομένων και άλλο οι φασιστικές και προβοκατόρικες ενέργειες ατόμων, τα οποία πιστεύω ότι ο ρόλος τους δεν είναι να υπερασπίζονται τα δίκαια των εργαζομένων αλλά να φέρνουν σε ακόμη πιο δύσκολη θέση τους εργαζομένους. Είναι δολοφόνοι και προβοκάτορες.

Παναγιώτης Ρήγας

O βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, στο Mega

«Αυτή η χώρα θα βουλιάξει εξαιτίας του αυτισμού του πολιτικού συστήματος. Η κοινωνία είναι αγανακτισμένη. Υπήρχαν άνθρωποι που δεν είχαν πολιτική βούληση. Κατά την άποψη μου, έχει και ο Μανιτάκης μερίδιο ευθύνης· τι έγινε με τη διαθεσιμότητα, τι λέγανε τότε, όλοι θυμάστε τι έγινε με την ΠΟΕ-ΟΤΑ. Δεν απολύθηκε κανείς, πήγαν όλοι κοντά στο σπίτι τους…».!