Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Η καλή ζωή και όλα όσα φέρνει μαζί της ποτέ δεν κοστίζουν φθηνά. Ετσι θα πρέπει να έχετε γερό κομπόδεμα σήμερα. Με τη αισθησιακή Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων, είστε πιο ευαίσθητοι στις λεπτές πτυχές του κόσμου. Ετσι τα πάντα γύρω μοιάζουν ονειρικά. Αν όχι, είναι καιρός να εξαφανιστείτε σε αυτόν τον γλυκό κόσμο μέσα σας.

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Δεδομένου ότι ο Ηλιος μπαίνει στο ζώδιό σας, θα είστε πολύ δυναμικοί. Αυτό που παίρνετε από τους άλλους είναι αυτό που βλέπετε. Δεν κρύβεται κάτι παρασκηνιακά. Είστε περήφανοι σήμερα ενστικτωδώς και αυτό μπορεί να προκαλέσει έναν αναβρασμό γύρω σας. Πολλές εικόνες θα σας σχηματιστούν στο μυαλό. Μην τις αφήσετε να πάνε στράφι.

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Σήμερα δεν είστε και στα πιο κοινωνικά σας. Αισθάνεστε πιο ευτυχισμένοι στα ήσυχα νερά σας και εκεί θα μείνετε για μερικές εβδομάδες. Ακόμα και τα πιο περίπλοκα ζητήματα έχουν μια σχετικά απλή λύση, οπότε αναζητήστε τη. Μην αφήστε όμως τον εαυτό σας να καβαλήσει τα σύννεφα. Και μην αφήσετε κανέναν να σας ρίξει στάχτη στα μάτια.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Η Σελήνη ξυπνάει τον Χείρωνα, έναν μεγάλο θεραπευτή. Εάν καταφέρετε να βρείτε τις ισορροπίες σας ανάμεσα στον σύγχρονο τρόπο ζωής σας και τη βιασύνη των υποχρεώσεων, τότε θα ευνοηθείτε σημαντικά. Οι αριθμητικές πράξεις και οι υπολογισμοί σάς βγαίνουν επιτέλους σωστοί. Αποφύγετε ωστόσο να απομονωθείτε και να περιχαρακωθείτε στις ιδέες σας.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Ετοιμαστείτε γιατί θα κατακτήσετε την επιτυχία στην εργασία σας σύντομα. Εχετε την αίσθηση ότι οι άλλοι προσπαθούν να πιστωθούν τα επιτεύγματά σας. Είναι μια λεπτή, ευαίσθητη και πολύ συμπαθητική ημέρα. Βάλτε τον εαυτό σας απέναντι στους άλλους με τρόπο που τους κάνει να καταλάβουν από πού έρχεστε και τι πρεσβεύετε.

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Θα γίνετε σήμερα πιο ειλικρινείς, εξωστρεφείς και με αυτοπεποίθηση. Είστε καλοί με τις λέξεις, γίνεστε δημοφιλείς στη δουλειά και στις δραστηριότητες του ελεύθερου χρόνου σας. Ενα γοητευτικό μήνυμα είναι στο πρόγραμμα ή μια τυχαία συνάντηση που σας αφήνει μάλλον γλυκιά αίσθηση.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου). Αν η ζωή σας μοιάζει με κάτι σαν έναν αγώνα τις επόμενες εβδομάδες, να θυμάστε ότι η επιμονή θα σας πάει ταμείο. Μπορείτε να επιδιώξετε να πάρετε βαθύτερες απαντήσεις από το συνηθισμένο σήμερα. Ισως να γίνετε βέβαια περισσότερο παθιασμένοι. Οι στενές σχέσεις στο πλαίσιο με τους εταίρους σας θα φέρουν αποτέλεσμα.

Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου). Αν κάνετε την προσπάθεια να είστε πιο ευαίσθητοι στις ανάγκες των άλλων, θα βρεθείτε σε καλύτερη θέση. Απλώς θυμηθείτε να παραμείνετε σταθεροί στο ποια είναι τα δικαιώματά σας έτσι όπως ο Ηλιος μπαίνει στον έβδομο οίκο σας σήμερα. Μια ομαδική δουλειά είναι πιο κατάλληλη από το να παλεύετε μόνοι σας.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου). Είστε τη σημερινή ημέρα περισσότερο πρόθυμοι να δείτε τα πράγματα απ’ την καλή τους θέση καθώς ο Ηλιος μετακινείται στο ζώδιο του Κριού. Θέλοντας να είστε χρήσιμοι, θα δείτε ότι θα πάρετε μια αποφασιστική ώθηση προς τη σωστή προσέγγιση. Είστε στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή, λέγοντας το σωστό στους σωστούς ανθρώπους.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Εχετε ξαφνικές αγάπες για τη ζωή; Φυσικά όταν ο Ηλιος παίρνει φωτιά στον Κριό! Κατά κάποιον τρόπο αισθάνεστε σαν ένα παιδί στην καρδιά με μπόλικη παρόρμηση. Είναι αυτή μια μέρα για να γράψετε ένα γράμμα αγάπης ή ακόμη και να διαβάσετε ποίηση. Ξεχάστε τους λογαριασμούς ή τις άλλες δυσάρεστες πλευρές της πραγματικότητας.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Πιο ευαίσθητοι και μυστικοπαθείς σήμερα, καθώς ο Ηλιος βρίσκεται στον φλογερό Κριό. Μπαίνετε στον πειρασμό να ορθώσετε εμπόδια αμυντικά απέναντι στον έξω κόσμο. Αποφύγετε τις απευθείας αντιπαραθέσεις και καταπιείτε προκλητικές δηλώσεις. Σιγουρευτείτε ότι ξέρετε πώς να τελειώσετε μια υπόθεση που τώρα ξεκινάτε. Μιλώντας στους αγαπημένους σας θα λύσετε οποιαδήποτε οικογενειακή ένταση.

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Καθώς η ισχυρή ηλιακή σφαίρα κυλά στον Κριό, φαίνεται να γνωρίζετε λίγα από τα πολλά θέματα που έχετε ανοιχτά. Διασκορπίζοντας την προσοχή σας σε πάρα πολλές κατευθύνσεις ταυτόχρονα ή σε υπερβολικά ευρύ πεδίο, δεν θα δείτε φως στο τέλος. Ομως με τον Ερμή ανάδρομο και τον Αρη πρέπει να προχωρήσετε σταθερά.