Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Αυτό το χρονικό διάστημα είναι αρμονικό και ευχάριστο και οι σχέσεις ιδιαίτερα παραγωγικές. Προς θετική έκπληξή σας, θα διαπιστώσετε ότι οι επιχειρηματικές συμφωνίες και συνεργασίες που διαμορφώνατε τόσο καιρό επιτέλους λειτουργούν πολύ καλά. Μέσα σ’ όλα αυτά, ενδέχεται να λάβετε και ένα απρόσμενο δώρο από κάποιον.

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό στο ζώδιό σας σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Κρόνο απέναντί σας σας κάνουν πολύ επιθετικούς. Προσπαθήστε να περιορίσετε τα άγρια ένστικτά σας γιατί θα εκτεθείτε στους άλλους. Εμπόδια στα επαγγελματικά σας θα επιβαρύνουν τη διάθεσή σας. Οι συγκρούσεις θα είναι αναπόφευκτες. Υπομονή!

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να προωθήσετε τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες σας. Επικοινωνήστε με άλλους, πείτε τους ό,τι θέλετε πραγματικά και ξαλαφρώστε. Να είστε ευκρινείς και αποφασιστικοί και θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Δεν μπορείτε να μείνετε με τα χέρια σταυρωμένα. Είστε έτοιμοι για προκλήσεις.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Η παρουσία της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιό σας σε συνδυασμό με την αναδρομή του Αρη και του Κρόνου δημιουργούν ευκαιρίες για φιλίες, συνεργασία, αγάπη και ευτυχία στην καθημερινότητά σας. Η ζεστασιά που θα εκπέμψετε στους άλλους θα λειτουργήσει προς όφελος σας τόσο τώρα όσο και αργότερα.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Αρη επιδρά στις φιλίες και τις ερωτικές σας σχέσεις που ευνοούνται. Είστε στοργικοί, ζεστοί και ανταποκρίνεστε στις χειρονομίες αγάπης των άλλων. Αυτή τη στιγμή θέλετε πραγματικά να εκφραστείτε και να δείξετε το πραγματικό σας πρόσωπο. Μια ευκαιρία για ένα νέο ειδύλλιο ή φιλία είναι πιθανό να εκδηλωθεί τώρα.

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Με τον Ηλιο να βρίσκεται σε διαγώνια θέση από τη Σελήνη, έντονα και παράλογα συναισθήματα αναδύονται. Ακόμα και με τις πιο στενές προσωπικές σχέσεις θα γίνεστε βαθιά συναισθηματικοί, με ό,τι παρατράγουδο συνεπάγεται αυτό. Ακόμα, έχετε την τάση να αντιδράτε σε ό,τι ακούγεται. Γι’ αυτό πάρτε πολλές ανάσες και χαλαρώστε.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου). Βομβαρδίζεστε από φρέσκες και συναρπαστικές ιδέες με αποτέλεσμα να τα βρείτε μπαστούνια στο να κρατήσετε την προσοχή σας στην εργασία σας. Είστε δικαιολογημένοι εάν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο. Αισθάνεστε την ανάγκη να κάνετε αλλαγές και να βρείτε κάτι πρωτότυπο για τη ζωή σας. Αυτό σημαίνει ότι θα πειραματιστείτε με μη δοκιμασμένες μεθόδους. Καλή επιτυχία!

Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου). Η Σελήνη σε παράλληλη πορεία με τον Ποσειδώνα σας προκαλεί μπερδέματα στις ρομαντικές σχέσεις σας. Η σεξουαλική ορμή που νιώθετε είναι αρκετά ισχυρή και μπορεί να είστε περισσότερο διατεθειμένοι να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας σε σχέση τον σύντροφό σας. Ολες οι αλληλεπιδράσεις με εκπροσώπους του αντίθετου φύλου τείνουν να είναι τεταμένες.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου). Η επιθυμία σας να μοιραστείτε την τύχη και τη χαρά σας με τους άλλους είναι σήμερα το θέμα σας. Αισθάνεστε γενναιόδωροι και έχετε την τάση να δίνετε ακριβά δώρα ή να αγοράσετε κάτι όμορφο για τον εαυτό σου. Βέβαια, έτσι θα κάνετε υπερβολές και ο προϋπολογισμός σας θα ανατραπεί. Τον νου σας…

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Σήμερα θα μπείτε στον πειρασμό να κάνετε κάτι για την ευχαρίστησή σας και να διασκεδάσετε εις βάρος των υποχρεώσεών σας. Οι επιρροές από έναν εραστή ή φίλο θα σας οδηγήσουν σε μια κατεύθυνση που είναι λίγο μακριά από την πεπατημένη για εσάς. Προσοχή όμως. Γιατί οι δικαιολογίες θέτουν σε κίνδυνο τις αξίες ή την ακεραιότητά σας.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Η χαλάρωση και η απόλαυση σήμερα τονίζονται αρκετά. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να πιέσετε τον εαυτό σας να συμμετάσχει σε δραστηριότητες που απαιτούν έντονο ανταγωνισμό ή μεγάλη ενέργεια. Θα τα καταφέρετε περίφημα και χωρίς να γκρινιάξετε πολύ. Αισθάνεστε πιο κοινωνικοί και φιλικοί. Εκμεταλλευτείτε τη διάθεσή σας.

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Με τη δυναμική τής όψης του κυβερνήτη σας Ουρανού με τον Ερμή και τον Πλούτωνα να σας φορτίζει, η εργασία και άλλες ευθύνες σας πνίγουν. Νιώθετε ότι ο χρόνος σας δεν είναι αρκετός και εσείς θέλετε να κάνετε τα πάντα: να βγείτε με φίλους, να ξεκουραστείτε και να δουλέψετε. Βάλτε πρόγραμμα αμέσως!