Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Φιλικά πρόσωπα μπορεί να σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα σήμερα. Ειδικά αν διατηρείτε στενές κοινωνικές και συναισθηματικές σχέσεις μαζί τους, έχετε να λάβετε μεγάλα οφέλη. Η διάθεσή σας είναι στα καλύτερά της. Με ρέγουλα η χαρά όμως, γιατί μπορεί και να το παρακάνετε. Να παραξοδέψετε, να παραφάτε ή να δεσμευτείτε με κάτι που τελικά δεν μπορείτε να κάνετε.

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Θετικά συναισθήματα και υψηλή αυτοπεποίθηση σας κάνουν να ξεφεύγετε από τη ρουτίνα σας. Συναντήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα ευνοούνται. Αντίστοιχα, είναι πολύ πιθανό να γίνει κάποια αναγνώριση και υποστήριξη για δημιουργικές εργασίες που έχετε στα σκαριά. Ειδικότερα, κάποιες γυναίκες θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες σήμερα.

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Η τύχη σάς χαμογελά σήμερα αλλά μη βιαστείτε να υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές σας. Μέχρι να σιγουρευτείτε ότι όλα είναι όπως φαίνονται μην πάρετε καμιά οριστική απόφαση. Η παρουσία της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιό σας φέρνει ανατροπές, οπότε στα επαγγελματικά σας μην υπόσχεστε γιατί τελικά θα τα αφήσετε στη μέση.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Με τον Αρη ανάδρομο σε δύσκολη όψη με το ζώδιό σας φορτώνεται σημαντικά το καθημερινό σας πρόγραμμα. Σήμερα θα έχετε αρκετές επαφές και επικοινωνία με τους γύρω σας. Δεν θα προλαβαίνετε να απαντάτε σε κλήσεις, μηνύματα και μέιλ. Είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να κατεβάσετε ιδέες και να τις μοιραστείτε με συναδέλφους.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Η δύσκολη όψη της συνόδου του Ερμή και του Ουρανού από τον Κριό με τον Πλούτωνα σάς οπλίζουν με κουράγιο και δύναμη ώστε να λύσετε τα προβλήματα που σας απασχολούν. Ο εκνευρισμός και το άγχος είναι κι αυτά μέσα στο παιχνίδι, όμως καλό θα ήταν να τα περιορίσετε όσο μπορείτε.

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Σήμερα αναδεικνύεται η ανάγκη σας για ψυχαγωγία, στοργή και ευκολία. Ωστόσο, η δύσκολη όψη της Αφροδίτης και του Δία με το ζώδιό σας περιπλέκει την κατάσταση στα εργασιακά σας. Κινηθείτε με ακρίβεια και προσοχή και εκπροσωπείστε μόνο τον εαυτό σας και κανέναν άλλον. Κάντε και καμιά βόλτα με φίλους. Θα καλοπεράσετε!

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου). Σαν να παραχαλαρώσατε σήμερα και δεν μπορείτε να κάνετε καμιά δραστηριότητα με μεγάλη κινητικότητα. Ακόμα και αν προσπαθήσετε να πιέσετε τον εαυτό σας να είναι στην τσίτα δεν πρόκειται να τα καταφέρετε εύκολα. Γι’ αυτό, προσπαθήστε να είστε κοντά σε φίλους και συνεργάτες ώστε να σας παρακινήσουν αυτοί.

Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου). Η επιρροή της Αφροδίτης είναι έντονη σήμερα. Ετσι, εκπέμπετε έναν μαγνητισμό και γίνεστε άκρως ελκυστικοί στο έτερό σας ήμισυ. Αν είστε μόνοι σας, η ρομαντική σας διάθεση θα σας φέρει θετικά αποτελέσματα που θα σας καθηλώσουν. Μερικά από αυτά τα συναισθήματα, μπορείτε να τα διοχετεύσετε σε δημιουργικό ή καλλιτεχνικό έργο.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου). Με τη δύσκολη όψη της συνόδου του Ερμή και του Ουρανού σάς πλημμυρίζουν οι ανασφάλειές σας. Γι’ αυτό ζητάτε την επιβεβαίωση της αγάπης του περιβάλλοντός σας. Το καλό είναι πως όσο παίρνετε στοργή τόσο θα δίνετε σεβασμό. Εάν η δουλειά σας σχετίζεται με καλλιτεχνικά, θα έχετε ιδιαίτερη έμπνευση σήμερα.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Η συμπόνια και το ενδιαφέρον σας για τους άλλους μεγεθύνονται τώρα. Η καρδιά σας ανοίγει τόσο πολύ ώστε να χωράει αρκετά πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν. Σήμερα είστε πιο πρόθυμοι να επεκτείνετε τον εαυτό σας και να προσφέρετε βοήθεια. Βέβαια, όλο και θα παρουσιαστεί κάποιος που θα σας δυσκολέψει στην επικοινωνία.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Με τη δύσκολη όψη του Ερμή από τον Κριό με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας αρχίζετε κι εσείς να είστε διαλεκτικοί και άκρως ανυπόμονοι. Διαφωνίες θα σας κάνουν να εκραγείτε γιατί δεν έχετε καμία διάθεση να αφήστε τα μικροερεθίσματα για καβγά να περάσουν. Μη χάσετε όμως τον έλεγχο.

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Η επιρροή της Πανσελήνου σάς προσθέτει θετικά συναισθήματα και εσωτερική αρμονία. Ετσι, οι σχέσεις σας με όλους γίνονται πιο ομαλές και άνετες. Η διαίσθησή σας λειτουργεί στο φουλ σήμερα. Οπότε, τα προαισθήματα σας βγαίνουν αληθινά. Εκμεταλλευτείτε όσο μπορείτε καλύτερα το ατού σας και δεν θα χάσετε.