Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Εκμεταλλευτείτε τη σημερινή ημέρα για να διευθετήσετε οικιακά σας ζητήματα και μην την αφήσετε να πάει στράφι. Χρησιμοποιήστε το ως ένα μήνυμα προς τον κόσμο για το τι θέλετε στη συναισθηματική και οικογενειακή ζωή σας αυτήν την περίοδο. Η μέρα ξεκινά με πίεση ή άγχος και είστε επιρρεπής σε ατυχήματα. Προσοχή!

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Κάντε καλή χρήση τής επιπλέον ημέρας του χρόνου. Κάντε κάτι το ιδιαίτερο. Φτιάξτε ένα νέο πρότυπο για τη ζωή σας. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα προς μια νέα ζωή. Αν έχετε το θάρρος να κάνετε το άλμα, βέβαια. Η Σελήνη συγκρούεται με τον ισχυρό Πλούτωνα και η επικοινωνία σας κλονίζεται.

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Η επιπλέον αυτή μέρα ξεκινά με ένταση καθώς η Σελήνη είναι σε ανάδρομη πορεία από τον Πλούτωνα. Βάλτε τα δυνατά σας για να κρατήσετε τα επίπεδα του άγχους χαμηλά. Κρατήστε σφιχτά το χέρι σας στην τσέπη ώστε να αποφύγετε τις δαπάνες και να γλιτώσετε περαιτέρω οικονομικά προβλήματα. Και αν αισθάνεστε παιχνιδιάρης ή ανήσυχος, δεν θα πάθετε και τίποτα.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Με την ανάδυση της Σελήνης στο ζώδιό σας σε αντίθετη πορεία από τον Ποσειδώνα, μπορεί να υπάρξει κάποια ένταση στα αισθηματικά ή επαγγελματικά σας θέματα. Για να αποφύγετε τα χειρότερα, μιλήστε με τους ανθρώπους σας ώστε να διευκολύνετε την κατάσταση. Κάντε κάτι το ιδιαίτερο σήμερα, ώστε να ενεργοποιηθεί το σχέδιο των αλλαγών που θέλετε να κάνετε.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Τα επίπεδα στρες είναι υψηλά και στον αέρα πλανάται μια προδιάθεση για σύγκρουση. Λύστε τις δυσκολίες νωρίς παρά να τις αφήσετε να σας καταστρέψουν. Εάν υπάρχουν θέματα υγείας, τρέξτε να τα φροντίσετε. Λίγη ξεκούραση μπορεί να είναι απαραίτητη. Η καθημερινότητά σας θα διαταραχθεί. Ευκαιρία να δείτε με άλλο μάτι τη ζωή σας.

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Βρείτε χρόνο για εσάς σήμερα. Οι επικοινωνιακές ικανότητές σας είναι πολύ ισχυρές, ιδίως όσον αφορά οικονομικά θέματα. Αυτή είναι η ημέρα για μια δημιουργική επανάσταση ή μια αλλαγή του τρόπου ζωής, ωστόσο οι συγκρούσεις της Σελήνης με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα θα μπορούσαν να είναι λίγο αγχωτικές.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου). Οσο προχωράει η σημερινή μέρα, η πίεση μεγαλώνει. Είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε μια ισχυρή γυναίκα ή ένα συναισθηματικό ξέσπασμα. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και ακούστε την πλευρά του άλλου προσώπου της ιστορίας. Είναι μια περίπτωση που κινεί προς τα εμπρός και πάνω την επαγγελματική ζωή σας.

Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου). Υπάρχει άγχος στην αρχή της ημέρας όπως συγκρούεται η Σελήνη με τον Κρόνο στο ζώδιό σας. Οι επικοινωνίες όλων των ειδών θα γίνουν μετ’ εμποδίων. Αν ταξιδεύετε, η ταλαιπωρία μη σας παραξενέψει. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Είναι ευκαιρία να ορίσετε ένα νέο πρότυπο για το τι θέλετε να πείτε και πώς.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου). Το μπόνους της επιπλέον ημέρας του έτους δεν πρέπει να χαθεί. Υπάρχει άγχος και ένταση στον αέρα, γι ‘αυτό συγκρατηθείτε, ειδικά στα οικονομικά σας. Αν οι δαπάνες αυξηθούν πολύ, να είστε έτοιμοι να κάνετε θυσίες και μην τα βάλετε με τους άλλους. Ζητήστε επαγγελματικές ή οικονομικές συμβουλές, εάν είναι απαραίτητο.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Ισχυρές συναντήσεις σηματοδοτούν το πρώτο μέρος της ημέρας, όπως η Σελήνη στον έβδομο οίκο σας συγκρούεται με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα. Υπάρχει πάθος σε σχέσεις με εταίρους, φίλους ή στενούς συνεργάτες. Μπορεί να βρεθείτε σε αδιέξοδο ή να κάνετε μια νέα αρχή. Κάντε κάτι ιδιαίτερο με τους αγαπημένους σας ώστε να πάρετε νέα εφόδια.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Η μέρα ξεκινά με μια δύσκολη περίπτωση. Ετσι, πρέπει να είστε ιδιαίτερα πολυμήχανος ώστε να λύσετε οποιαδήποτε προβλήματα. Φροντίστε να κάνετε τη σημερινή ημέρα σημείο αναφοράς για τον υπόλοιπο χρόνο. Και έτσι, για αλλαγή, προσπαθήστε να αφήσετε τα προβλήματα να τακτοποιηθούν από μόνα τους και μην τρέξετε εσείς γι’ αυτά.

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Είναι καιρός να επεκταθούν οι υποθέσεις σας και να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό σε σχέση με τα ερωτικά, τη διασκέδαση ή τη δημιουργική σας φύση. Πιέστε τον εαυτό σας. Μάθετε μια τέχνη. Βγείτε με νέους ή διαφορετικούς ανθρώπους. Αφήστε τις αναστολές σήμερα. Απολαύστε τον εαυτό σας.