Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Η ρήξη με το παρελθόν σας επιβάλλεται σήμερα από τις κοσμικές επιρροές. Μπορεί να βιώσετε μια αλλαγή της καθημερινής σας ρουτίνας εξαιτίας της καραμπόλας των μεταβολών συνθηκών δουλειάς ή της υγείας σας. Θα αφήσετε πίσω σας ανθρώπους καθώς και τρόπους σκέψης – μπορείτε να το έχετε κάνει ήδη ώς έναν βαθμό και τώρα θα βιώσετε τον πλήρη αντίκτυπο.

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές σχετικά με ανθρώπους που γνωρίζετε. Θα βγάλετε από τη ζωή σας μερικούς φίλους, αλλά μην αισθάνεστε ενοχές. Ξεμπερδεύετε με το παρελθόν και παίρνετε φόρα ώστε να πάτε μπροστά στο μέλλον. Προσοχή εάν ταξιδεύετε στη θάλασσα ή κοντά σε νερό. Μπορεί να συναντήσετε απρόσμενες καταστάσεις.

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Μια μεγάλη έκπληξη έρχεται για σας. Μπορεί να αλλάξετε δουλειά, συνεργάτες ή ακόμη και το σπίτι σας. Δώστε έμφαση στον τρόπο που σκέφτεστε και ενεργείτε για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Και φυσικά προχωρήστε με αποφασιστικότητα και επιλύστε ό,τι πρόβλημα σας παρουσιαστεί. Είναι ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε το τοπίο σας.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Αν υπάρχει κάτι ή κάποιος που θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την καλή υγεία σας, τώρα είναι η ώρα να τον αγκαλιάσετε. Στραφείτε στην άσκηση και κάντε μια δίαιτα που θα είναι στα μέτρα σας. Εάν η εταιρεία σας δεν σας επιτρέπει να πάρετε ρεπό, τότε ήρθε μάλλον η ώρα να κάνετε μια κουβεντούλα μαζί τους.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Ενα διάλειμμα από κάποιον με τον οποίο είχατε οικονομικές συναλλαγές μπορεί να έρθει ως αποτέλεσμα μιας διαφωνίας ή μιας διαφορετικής αντίληψης των πραγμάτων σήμερα. Εάν χωρίζετε κοινά χρήματα ή πόρους, βεβαιωθείτε ότι τα πράγματα γίνονται με τον σωστό τρόπο και επαρκούν. Δώστε προσοχή μέχρι και στην τελευταία λεπτομέρεια.

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Ηρθε η ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα. Παλιές σχέσεις φθάνουν στο τέλος τους και καινούργιες τώρα αρχίζουν. Ωστόσο, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοίξετε νέους δρόμους αφού η αντίληψή σας είναι λίγο προβληματική αυτή τη στιγμή. Συναλλαγές με πρόσωπα κύρους θα μπορούσαν να συναντήσουν δυσκολίες.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου). Σήμερα δεν θα κάνετε τίποτε άλλο παρά να τρέχετε συνεχώς και αδιαλείπτως. Η αιτία της ταλαιπωρίας σας; Τα σχέδια που έχετε κάνει εσείς οι ίδιοι και βάλατε σε εφαρμογή. Ο Αρης υφαίνει έναν νέο ιστό στη ζωή σας. Αφήστε το να πραγματοποιηθεί. Με την ανυπομονησία ή την απογοήτευση δεν θα πετύχετε τίποτα.

Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου). Με τη Σελήνη στον Ταύρο να γεμίζει τον 9ο οίκο σας, η επιθυμία για ελευθερία και ανοιχτούς χώρους θα είναι ακατάπαυστη. Πρέπει να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους. Αν γίνουν περισσότερο τυχαία παρά λόγω σχεδιασμού, μην στενοχωρηθείτε ιδιαίτερα. Τουλάχιστον ξέρετε πού θα πάτε και τι πρέπει να κάνετε.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου). Οι συναλλαγές με τους εταίρους και τους στενούς συνεργάτες σας αποκτούν ενδιαφέρον Δώστε προσοχή στο τι λέγεται γιατί ίσως χρειαστεί να βάλετε κάποια όρια. Μη φοβάστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας – δεν είναι αρκετό να είστε απλώς εκεί. Τα πράγματα πρέπει να αρχίσουν να μπαίνουν στη θέση τους τώρα. Ανασκουμπωθείτε.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Να είστε προσεκτικοί με τις βλάβες, ιδίως όταν πρόκειται για οχήματα ή συσκευές. Επικοινωνία και προγράμματα ταξιδιών μπορεί να έχουν καθυστερήσεις ή να αναβληθούν και εντελώς. Για να είστε καλυμμένοι, αποδεχτείτε τις ανατροπές και τους περίεργους ρυθμούς της ημέρας, αφού το πιθανότερο είναι πως οι αλλαγές αυτές θα σας ταράξουν.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Η σημερινή ημέρα θα σημάνει το τέλος ενός κύκλου ή ακόμη μιας ολόκληρης εποχής. Το κόστος της ζωής που έχετε συνηθίσει έχει το τίμημά του που δεν είναι και καθόλου φτηνό. Υπάρχουν λογαριασμοί που πρέπει να πληρωθούν και αν το έχετε παρακάνει τώρα είναι η ώρα να κόψετε τις υπερβολές.

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Στη συναισθηματική ή οικογενειακή σας ζωή κάτι αλλάζει. Το Σύμπαν σας δείχνει τον δρόμο προς αλλαγές ή χωρισμούς από το παρελθόν. Η κατάσταση ενδέχεται να διαρκέσει πολύ, γι’ αυτό οπλιστείτε με υπομονή και μην ταράζεστε εύκολα. Χρειάζεται χρόνος και αν προσπαθήσετε να επισπεύσετε καταστάσεις θα έχετε άσχημα αποτελέσματα.