Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Η εκ νέου είσοδος του Ποσειδώνα στο ζώδιό σας σας οπλίζει με τη δύναμη και το ηθικό ακμαιότατο που έχετε ανάγκη ώστε να πάρετε τις κατάλληλες αποφάσεις. Στο παιχνίδι μπαίνουν υποθέσεις όχι μόνο προσωπικές αλλά και οικογενειακές. Γι’ αυτό εκφραστείτε ελεύθερα και δεν θα χάσετε.

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας φέρνει ανέλπιστα κοντά σας τον σύντροφο ή το φλερτ σας. Δεν είστε μαθημένοι έτσι και γι’ αυτό ίσως να τρομάξετε λίγο. Πριν ουρλιάξετε, έχετε κατά νου ότι όλοι χρειαζόμαστε κάποιον στο πλευρό μας, ακόμα και αν μας σφίγγει. Γι’ αυτό υπάρχουν και οι τανάλιες άλλωστε.

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Με τον Κρόνο στον 6ο οίκο σας, εάν είστε σε δίλημμα για το αν πρέπει ή όχι να ξεκινήσετε γυμναστική, τώρα είναι η ώρα να το κάνετε. Αν ήδη τρέχετε στα γυμναστήρια, αλλάξτε πρόγραμμα για να δείτε αποτελέσματα. Προχωράτε ωστόσο με προσοχή και μην το παρακάνετε. Οι υπερβολές δεν θα σας ωφελήσουν.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Μην επιτρέψτε στον εαυτό σας να κορεστεί εύκολα και να καταρρεύσετε. Η ανάδρομη όψη του Κρόνου θα σας φορτώσει με θελήματα και γι’ αυτό πρέπει να είστε σε εγρήγορση. Δεν πρέπει να ξεμείνετε από δυνάμεις στη μέση του αγώνα. Γι’ αυτό κάντε υπομονή και ο ουρανός σήμερα θα γίνει πιο γαλανός.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Σήμερα σφύζετε από ενέργεια. Το γεγονός αυτό θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε μια συμφωνία. Μην αφήσετε τους ανταγωνιστές να μπλέξουν στα πόδια σας, εκτός και αν η παρέμβασή τους συμφέρει τα σχέδιά σας. Προς το απόγευμα θα έχετε καλά νέα, τα οποία νιώθετε ότι πρέπει να μοιραστείτε με καλούς φίλους και συγγενείς.

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Με την Αφροδίτη να περνάει στον 9ο οίκο σας, τα κέφια σας επιστρέφουν. Οι επικοινωνιακές σας ικανότητες λειτουργούν στο φουλ σήμερα. Οπότε είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να δείτε άσπρη μέρα στα επαγγελματικά σας. Ως προς τα οικονομικά, θα γελάσει το χειλάκι σας αφού θα έχετε ανέλπιστα έσοδα.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου). Η ανάδρομη πορεία του Αρη σας κάνει να μην μπορείτε να κλείσετε το στόμα σας. Ωστόσο, πάρα τη δριμύτητά σας, βάζετε επιτέλους τα πράγματα στη θέση τους. Οικονομικά, είστε σε καλό δρόμο. Η διαίσθησή σας έχει αποτέλεσμα. Ετσι βάζετε στην τσέπη χρήματα που δεν τα περιμένατε.

Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου). Σηκώστε μανίκια και πέστε στη δουλειά αφού σήμερα θα πνίγεστε. Ισως να κληθείτε κιόλας να βγάλετε τα κάστανα από μια πολύ δυνατή φωτιά στα επαγγελματικά σας. Ωστόσο, στα αισθηματικά σας σήμερα οι σχέσεις σας σταθεροποιούνται. Νιώθετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφό σας και γίνεστε πολύ τρυφεροί.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου). Τα επαγγελματικά σας έρχονται στο προσκήνιο και ειδικά οι σχέσεις με τους συναδέλφους. Καθαρή σκέψη και σωστή επικοινωνία είναι το σωσίβιο που θα σας γλιτώσει από τη φουρτούνα. Μη διστάσετε να πείτε τη γνώμη σας και να την υπερασπιστείτε. Αυτό στο τέλος θα σας βγει πολύ ωφέλιμο και παραγωγικό.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Με τον Κρόνο στον 11ο οίκο σας, είναι μια καλή ημέρα για να ολοκληρώσετε όλες τις υποχρεώσεις σας στα επαγγελματικά. Καθήστε καλά στο γραφείο σας και μη βάζετε μπρος νέα σχέδια. Υπάρχει ο κίνδυνος να καταλήξετε να κάνετε ατέρμονους κύκλους, γι’ αυτό εγκράτεια στις αλλαγές ρότας.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Αν και στο γραφείο σας υπάρχει μια ρομαντική τάση, δεν είναι ούτε το κατάλληλο μέρος ή ώρα για να μπλέξετε με συνάδελφο. Αφήστε τις ιδέες, τις προτάσεις και τις γνώμες να ρέουν άφθονες αλλά πάντα σε πλατωνικά επίπεδα. Μη φοβηθείτε να αναφερθείτε σε θέματα που σας βασανίζουν ή σας απασχολούν.

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Σήμερα ακούστε περισσότερο τη λογική και τα δεδομένα και αφήστε στην άκρη τα συναισθήματα. Συναντήσεις με συναδέλφους και συνεργάτες θα σας φέρουν πιο κοντά. Αντιλαμβάνεστε τις ανάγκες των άλλων και τρέχετε να βοηθήσετε. Ετσι, είστε ο καλύτερος φίλος όλων. Αυτός που θέλουν να έχουν στο πλευρό τους για να περνούν καλά.