Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Μερικοί από εσάς μπορεί να ανησυχείτε σήμερα για την καριέρα σας. Η θετική όψη του Ερμή με τον Ποσειδώνα θα σας γεμίσει τις τσέπες. Ετσι, βάλτε ένα πρόγραμμα στις δραστηριότητές σας. Προσοχή στους καλοθελητές που θα βρεθούν δίπλα σας. Το μόνο που έχουν στο μυαλό τους είναι να βάλουν τρικλοποδιές.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Ο Ποσειδώνας που συναντά τον Ερμή στο ζώδιό σας θα σας χαρίσει ανέλπιστη τύχη. Τα καλύτερα έρχονται. Ακόμα και αν δεν πιάσετε χρήματα στα χέρια σας, να είστε σίγουροι ότι σύντομα θα απολαύσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Είστε από τα πιο γενναιόδωρα ζώδια και επιτέλους κάνετε απόσβεση του καλού που προσφέρετε.

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Με τη Σελήνη να σας ταράζει και τον Δία να σας κάνει πιο κυνικούς δεν μπορείτε να βγάλετε άκρη. Δεν σκοπεύετε και να μοιραστείτε τις ιδέες σας. Οι επαφές σας με ανθρώπους από το παρελθόν θα είναι συχνές. Τα μηνύματα που θα λαμβάνετε είναι κωδικοποιημένα. Χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας και δώστε προσοχή στα όνειρά σας.

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Η Σελήνη βολτάρει στον 7ο οίκο σας και γάμοι και συνεργασίες γίνονται άκρως επίκαιροι. Ετσι, μπορείτε να κάνετε καινούργια αρχή σε σημαντικές σχέσεις. Μπορεί και να πονέσετε λιγάκι μέχρι να αποδεχθείτε ότι κάποια πράγματα αλλάζουν. Ειδικά αν πρόκειται για ανθρώπους που έχετε στην καρδιά σας.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Ο Δίας πέφτει πάνω στον Ποσειδώνα και η φαντασία σας θα οργιάσει. Βγείτε λοιπόν και μοιραστείτε τις γνώσεις και τις ικανότητές σας. Πληροφορίες σχετικά με τα πνεύματα και τον μυστικισμό σάς δελεάζουν. Ισως να νιώσετε και ένα χέρι να σας σπρώχνει προς φιλανθρωπικές δραστηριότητες. Μη διστάσετε να βοηθήσετε.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Ελάτε σε επαφή με το παιδί που κρύβετε μέσα σας όπως η Σελήνη ρίχνει άγκυρα στον 5ο οίκο σας. Η αγάπη και η ευχαρίστηση αφθονούν. Τρέξτε να κάνετε τα αγαπημένα σας χόμπι, παιχνίδια και αθλήματα. Διαγράψτε για λίγο τις έγνοιες σας. Η λίμπιντό σας θα χτυπήσει κόκκινο. Ανάλογη πορεία θα έχει και η διαίσθησή σας.

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Σήμερα, το ενδιαφέρον σας συγκεντρώνουν το σπίτι και η οικογένειά σας. Δεδομένου ότι είναι δυνατά χαρτιά στη ζωή σας, ίσως σας ανάψουν μικρές φωτιές. Ερευνες και οικονομικές υποθέσεις καταλήγουν σε παραπλανητικά αποτελέσματα. Ανασκουμπωθείτε γιατί θα έχετε να χειριστείτε φόρους, ασφάλειες, επενδύσεις και οικονομικές υποθέσεις.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου). Πολλοί από σας νιώθετε εκρήξεις συναισθημάτων και αντιδράτε με απρόβλεπτους τρόπους στα ερεθίσματα. Αν προσπαθήσετε να αναλύσετε τις πληροφορίες που δέχεστε, θα τα βρείτε σκούρα. Θα καταλήξετε με περισσότερα ερωτηματικά. Ειδικά, στα ζητήματα καρδιάς. Κάντε δραστηριότητες που σας δημιουργούν αίσθηση ισορροπίας, μπας και σώσετε την κατάσταση.

Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου). Εσείς κοιμάστε και η τύχη σας δουλεύει. Θα βρεθείτε με ανέλπιστα χρήματα, τη στιγμή που καίγεστε περισσότερο. Παρέα, θα έρθει και η υποστήριξη από φίλους και γνωστούς. Μάλλον το Σύμπαν σάς στέλνει την αγάπη του. Δεχθείτε την και προσπαθήστε να σκορπίσετε κι εσείς από την πλευρά σας θετική ενέργεια.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου). Ερωτικά μηνύματα θα αναζωογονήσουν τον εγωισμό σας και θα εξάψουν τη φαντασία σας. Η γοητεία και η έλξη που εκπέμπετε είναι δυνατές. Ετσι, μπορείτε να πείσετε τους άλλους ότι έχετε δίκιο, χωρίς να ιδρώσετε πολύ. Ωστόσο, μερικά συναισθήματα καραδοκούν να σας φουσκώσουν τα μυαλά. Προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Μην το κουνήσετε καθόλου από ανθρώπους και πράγματα που σας περιβάλλουν με στοργή. Τα προαισθήματά σας μπορεί να είναι ενοχλητικά αλλά δεν θα πάθετε τίποτα αν ασχοληθείτε μαζί τους. Κληρονομικά ζητήματα μαζί με υποθέσεις που αφορούν την οικογένειά σας, τις σχέσεις σας, ακόμα και ταξίδια μπαίνουν στην πρώτα στην ατζέντα σας.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Η επικοινωνία γίνεται το καυτό θέμα της ημέρας όπως ο Ερμής συναντιέται με τον Ποσειδώνα στον 3ο οίκο σας. Μιας και ο Ερμής προέρχεται από μια ωραιότατη όψη με τον κυβερνήτη σας Κρόνο, καλά θα είναι τα νέα που θα ακούσετε για την καριέρα σας. Νέες και παλιές γνώσεις θα συνδυαστούν μια χαρά.