Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Η παρουσία του Ηλιου, του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιό σας σάς δίνει σήμερα τη δυνατότητα για συζητήσεις και επαφές με συνεργάτες και κοντινά σας πρόσωπα σε κλίμα θετικής προσέγγισης και ισορροπίας. Αφιερώστε το απόγευμα της σημερινής μέρας στον σύντροφό σας, ενώ οι αδέσμευτοι να είστε ανοικτοί σε καινούργιες σχέσεις, αξιοποιώντας νέες γνωριμίες.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Η Σελήνη απέναντί σας θέτει σήμερα προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν την οικογένεια, τον σύντροφο και την εργασία σας. Συζητήσεις και επαφές σάς βοηθούν ώστε να επαναξιολογήσετε μπερδεμένες καταστάσεις του παρελθόντος. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να μπουν τα θεμέλια που θα σας οδηγήσουν σε μια καλύτερη πραγματικότητα στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Η σημερινή ημέρα, με τον Αρη σε δύσκολη όψη, σας εφιστά την προσοχή σε θέματα επικοινωνίας σε κάθε τομέα. Επαφές και συζητήσεις κάθε τύπου θα χρειαστούν προσοχή και ακρίβεια κινήσεων. Αποφύγετε σχόλια εις βάρος τρίτων, μετριάστε τη διάθεσή σας για κριτική και κρατήστε χαμηλά τους τόνους αξιοποιώντας τη δυναμική και την εύνοια του Ουρανού.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου). Η θετική όψη της Σελήνης με τον Αρη φορτίζουν θετικά τη σημερινή μέρα σε κάθε σας δραστηριότητα στον επαγγελματικό και οικογενειακό τομέα. Ασχοληθείτε με τις σχέσεις που αισθάνεστε ότι έχετε παραμελήσει αλλά παράλληλα οι αδέσμευτοι φίλοι του ζωδίου δοκιμάστε την τύχη σας μέσα από νέες. Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου). Η θετική όψη της Αφροδίτης ευνοεί σήμερα την προσέγγιση οικογενειακών και προσωπικών θεμάτων και δείχνει οικονομικές ευκαιρίες. Οι δε όψεις του Αρη και του Κρόνου σάς ζητούν να διαχειριστείτε τις παραπάνω ευκαιρίες με μέτρο και ακρίβεια. Σχέσεις που παρουσιάζονται αυτή την περίοδο μπορούν να σας βελτιώσουν τη διάθεση, αλλά μάλλον δεν είναι ακριβώς αυτό που θέλετε.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου). Οι θετικές όψεις της Σελήνης με τον Αρη σάς βοηθούν να ξεκαθαρίσετε με θετικό τρόπο σχέσεις στον επαγγελματικό όσο και στον οικονομικό τομέα αποφεύγοντας μπερδέματα. Οργανώστε συνευρέσεις και βραδιές με αγαπημένα πρόσωπα και αποφύγετε εντάσεις και μπερδέματα. Στον ερωτικό τομέα οι αδέσμευτοι δοκιμάστε με επιφύλαξη την τύχη σας σε νέες γνωριμίες. Τοξότης

(23 Νοεμβρίου – 21 ∆εκεμβρίου). Ευκαιρίες να περάσετε καλά θα υπάρξουν αρκετές σήμερα αλλά και το Σαββατοκύριακο που έρχεται. Αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά, οι εξελίξεις θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

Η εύνοια της Αφροδίτης και του Ηλιου από το απέναντί σας ζώδιο των ∆ιδύμων και η όψη του ∆ία με τον Πλούτωνα σας δίνουν άλλωστε όλα τα εχέγγυα. Εστιάστε στην εξισορρόπηση και την ανάπτυξη των σχέσεών σας.

Αιγόκερως

(22 ∆εκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Ο ∆ίας, η Σελήνη και ο Αρης σάς δίνουν μια ισχυρή ώθηση υλοποίησης καινούργιων στόχων που προκύπτουν μέσα από ανατροπές και αποκαλύψεις. Αποφύγετε μπερδέματα και χειριστείτε προσεκτικά σημαντικά θέματα που αφορούν συμβόλαια, δάνεια, δίκες, θέματα υγείας, σχέσεις, οικονομικά θέματα και συνεργασίες.

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Οι αποφάσεις που καλείστε να πάρετε σήμερα στον συναισθηματικό τομέα καλό είναι να ληφθούν με πνευματική διαύγεια και ρεαλισμό. Οι θετικές όψεις του Ηλιου και της Αφροδίτης σας βοηθούν προς αυτή την κατεύθυνση, δίνοντάς σας θετική διέξοδο και έκβαση αλλά και ένα υποστηρικτικό περιβάλλον δίπλα σας. Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου).Γενικές συζητήσεις που αρχίζουν χωρίς κατεύθυνση και θέμα με πρόσωπα τουεπαγγελματικού σας περιβάλλοντος ενδέχεται να εξελιχθούν με ένταση, εάν δεν φροντίσετε να κρατηθούν οι ισορροπίες. Στον προσωπικό τομέα αφήστε να φύγουν από τη ζωή σαςοι καταστάσεις που περιέχουν ασάφεια και μπερδέματα και δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας για υγιή εξέλιξη.

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Παρά το έντονα φορτισμένο κλίμα της περιόδου, συναντήσεις ή εκδρομές με αγαπημένα πρόσωπα σας χαροποιούν. Οργανωθείτε καλά και ας είστε έτοιμοι να αποφύγετε παρασκήνιο και παγίδες για να μη γίνουν έκτροπα. Ανοιχτείτε στους δικούς σας ανθρώπους, μοιραστείτε τις ανησυχίες και τους φόβους σας και ζητήστε βοήθεια στην αντιμετώπιση όσων σας πιέζουν. Στιγμές χαλάρωσης με τον σύντροφό σας σάς επαναφορτίζουν.

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Η θετική όψη της Σελήνης με τον Αρη ευνοούν σήμερα επαγγελματικές συζητήσεις που ενδεχομένως να εμπλέκονται και με οικογενειακά θέματα. Η θετική αντιμετώπιση των προσώπων του περιβάλλοντός σας αλλά και κοντινών σας ανθρώπων σάς βοηθά να ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες καταστάσεις αλλά και να αντιληφθείτε τον τρόπο με τον οποίο θα βγείτε από αυτές.