Η οργάνωση για ένα οικονομικό ταξίδι είναι τα πάντα: η αναζήτηση των κατάλληλων και οικονομικότερων αεροπορικών εισιτηρίων, η περιοχή διαμονής σε συνάρτηση με τις συγκοινωνίες. Πάντα ταξιδεύω με την πρώτη πρωινή πτήση και φεύγω με την τελευταία βραδινή, ώστε να έχω δύο γεμάτες ημέρες χωρίς το «βάρος» του ξενοδοχείου.

Οι χρηστικές πληροφορίες από το portal του Βρετανικού Οργανισμού Τουρισμού www. visitbritain. gr είναι θησαυρός. Εκεί μπορείτε να αναζητήσετε και να βρείτε στην ελληνική γλώσσα τα οικονομικότερα ξενοδοχεία, πτήσεις, ωράριο καταστημάτων, αξιοθέατα, μουσεία, παραστάσεις, μετακινήσεις και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία (για ολόκληρη τη Βρετανία).

Το εισιτήριο για μια απλή διαδρομή με μετρό κοστίζει περίπου 5 ευρώ. Ζητήστε από τα εκδοτήρια μια Οyster Cart. Το κόστος μειώνεται κατά 70%! Οταν τελειώσει, σας την «γεμίzουν» (top up) για το ποσό επιθυμείτε. Την κρατάτε και για επόμενα ταξίδια στο Λονδίνο (ισχύει και για όλα τα λεωφορεία).

Τα μουσεία είναι όλα δωρεάν, εκτός από ειδικές εκθέσεις. Στο ξενοδοχείο «Ηoliday Ιnn» βρήκα την καλύτερη τιμή. Βρίσκεται 50 μέτρα από τη στάση του μετρό Gloucester Road.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από