Αθήνα, 23/09/2010

Μία νέα, καινοτόμο τεχνική για την αποκατάσταση του τριχωτού της κεφαλής των υπό χημειοθεραπεία ή ακτινοβόληση ασθενών θα παρουσιάσει η BERGMANN KORD στις 26 & 27 Σεπτεμβρίου 2010 στο επιστημονικό κέντρο της κλινικής στο Χαλάνδρι. Την παρουσίαση, καθώς και το σεμινάριο εκπαίδευσης που θα ακολουθήσει, θα παρακολουθήσουν οι συνεργάτες της BERGMANN KORD & εξειδικευμένοι τεχνικοί πρόσθεσης μαλλιών από διάφορες χώρες (Γερμανία, Αυστρία, Μεγ. Βρετανία, Βραζιλία κα).

Η νέα τεχνική αποκατάστασης μαλλιών αποτελεί το πρώτο προϊόν στον κόσμο που εγκρίθηκε από τον FDA – τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων & Φαρμάκων- ως ιατρικό προϊόν αποκατάστασης των μαλλιών (με αριθμό έγκρισης 9058337) και εφαρμόζεται ήδη σε Ελλάδα & Κύπρο αποκλειστικά από την κλινική μαλλιών BERGMANN KORD.

Η νέα τεχνική HOS-2 εξασφαλίζει περισσότερες δυνατότητες σε σχέση με τις περούκες παθήσεων, όπως απόλυτη σταθερότητα & μόνιμη εφαρμογή, διατήρηση της αρχικής εικόνας των μαλλιών, φυσικότητα, δυνατότητα για διαφορετικά στυλ χτενίσματος, βαφής κα. Καλύπτει επομένως τις υψηλές απαιτήσεις για αποτέλεσμα που δεν γίνεται αντιληπτό, γεγονός που συνδράμει στο να νιώθουν οι ασθενείς καλύτερα και να μπορούν να ζουν μια φυσιολογική ζωή.

Ως η πρώτη κλινική μαλλιών στην Ελλάδα, η BERGMANN KORD εξειδικεύεται από το 1979 στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, εφαρμόζοντας χειρουργικές & μη χειρουργικές λύσεις για την αποκατάσταση των μαλλιών.

Οι ειδικοί της BERGMANN KORD στην Ελλάδα & την Κύπρο παραμένουν στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου για να παρέχουν όλη την απαραίτητη πληροφόρηση σχετικά με τη νέα τεχνική πρόσθεσης μαλλιών HOS-2.

Προφίλ:

Δημιουργώντας το 1979 το πρώτο επιστημονικό κέντρο αντιμετώπισης της τριχόπτωσης στην Ελλάδα, η κλινική μαλλιών BERGMANN KORD αποτελεί σήμερα ένα από τα πιο εξειδικευμένα κέντρα μεταμόσχευσης μαλλιών παγκοσμίως.

Συνδυάζοντας τεχνολογία αιχμής και state-of-the-art know-how, η BERGMANN KORD προσφέρει τις πιο εξελιγμένες επιστημονικές λύσεις για την τριχόπτωση μέσω της εφαρμογής εξειδικευμένων ιατρικών πρωτοκόλλων & τεχνικών.

Η πρώτη μεταμόσχευση μαλλιών στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε από το ιατρικό επιτελείο της BERGMANN KORD και μέχρι σήμερα στο ενεργητικό της κλινικής καταγράφονται οι περισσότερες μεταμοσχεύσεις μαλλιών στην Ελλάδαπερισσότερες από 60.000.

Η BERGMANN KORD διαθέτει επιστημονικά κέντρα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα, Ρόδο, Λευκωσία & Λεμεσό.