Το μικρό, ηλεκτρικό της Opel, το Rocks-e, ανοίγει τα φτερά του και στις επαγγελματικές εκδόσεις, όπως το εικονιζόμενο, που εντάχθηκε στην Πυροσβεστική. Συγκεκριμένα, το λιλιπούτειο όχημα εξοπλίστηκε με τον κατάλληλο εξοπλισμό, έβαλε φάρους, ενώ μπορεί να μην έχει όπως είναι φυσικό δεξαμενή νερού, αλλά στο κάθισμα του συνοδηγού διαθέτει πυροσβεστήρες ώστε να παρέχει τις πρώτες βοήθειες. Πάντως, το μεγάλο του ατού είναι η ευελιξία του να κινείται σε πολύ δύσκολα εμπορικά κέντρα.

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ
- Θεόδωρος Ρουσόπουλος: Αναλαμβάνει πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου της ΝΔ – Στα Ιωάννινα την Τέταρτη τον πρώτο προσυνέδριο
- Παραιτήθηκε ο Αλέξανδρος Αυλωνίτης από το Κίνημα Δημοκρατίας – Έκανε λόγο για «πραξικοπηματική απόπειρα παραβίασης αρχών»
- Αίγιο: 14χρονος στο νοσοκομείο μετά από επίθεση 16χρονου – Αναζητείται ο δράστης







