Έντυπη Έκδοση - Ομάδα
Η έλλειψη «φλόγας» ήταν η βασική αιτία που η Γερμανία υποχρεώθηκε στον πιο ταπεινωτικό αποκλεισμό των τελευταίων 80 ετών σε Μουντιάλ, αποφάνθηκε ο προπονητής της Γιόαχιμ Λεβ, έστω και με καθυστέρηση δύο μηνών.
Με αφορμή τις κλήσεις για τα παιχνίδια του Nations League ο Λεβ αποκάλυψε πως ο Οζίλ δεν απάντησε στα τηλεφωνήματά του και τον ενημέρωσε για την αποχώρησή του από τη Μάνσαφτ μέσω του εκπροσώπου του. Χαρακτήρισε υπερβολικές τις αιτιάσεις του περί ρατσισμού και διακρίσεων στην εθνική ομάδα, ενώ παραδέχθηκε πως υποτίμησε το θέμα της φωτογραφίας των Οζίλ και Γκουντογάν με τον τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Τα πρώτα ονόματα στη νέα ομάδα που σχεδιάζει να χτίσει ο Λεβ είναι αυτά των Κέρερ, Σουλτς και Χάβερτς. Σφυγμομέτρηση του ινστιτούτου Civey δείχνει πως μόλις το 26,7% των Γερμανών απάντησε «μάλλον ναι» και «Ναι, οπωσδήποτε» στην ερώτηση αν ο Γιόαχιμ Λεβ μπορεί να ξαναχτίσει μια ομάδα που θα έχει επιτυχίες. Επίσης το 57,5% δεν εμπιστεύεται πλέον τον ομοσπονδιακό προπονητή.
Σχόλια
Vidcast: Στα Σχοινιά







