Η Λεχ Πόζναν διατήρησε τα σκήπτρα της στο πολωνικό ποδόσφαιρο, κατακτώντας το πρωτάθλημα για δεύτερη διαδοχική χρονιά και δέκατη συνολικά στην ιστορία της.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η ομάδα του Νιλς Φρεντέρικσεν επικράτησε εκτός έδρας της Ραντόμιακ Ράντομ με 3-1 και «κλείδωσε» μαθηματικά τον τίτλο μία αγωνιστική πριν από την ολοκλήρωση της φετινής Ekstraklasa.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Με την επιτυχία αυτή, η Λεχ εξασφάλισε παράλληλα και την παρουσία της στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, όπου ενδέχεται να επηρεάσει και τα δεδομένα για τις ελληνικές ομάδες.
Την ίδια στιγμή, η μάχη για τη δεύτερη θέση στην Ekstraklasa παραμένει ανοιχτή, με τις Γκόρνικ Ζάμπρζε, Ράκοφ και Κατοβίτσε να διεκδικούν το ευρωπαϊκό εισιτήριο.
- Ρέθυμνο: Σταθερή η κατάσταση υγείας του 6χρονου που τραυματίστηκε σοβαρά – Τι λένε οι γιατροί για το πόδι του
- Θεσσαλονίκη – Συγκλονίζει ένοικος πολυκατοικίας που δέχθηκε επίθεση: Επικράτησε πανικός, μάς φώναζαν «ξυπνήστε, καίγεστε»
- Airbnb και ξενοδοχεία για τους πληγέντες από την κατάρρευση στα Πετράλωνα – Σε εξέλιξη ο έλεγχος







