Μια ευχάριστη έκπληξη είχαν όσοι έκαναν τη βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Ερμού, αφού στήθηκε μια αυθόρμητη «συναυλία» των Πυξ Λαξ.
Η «συναυλία – έκπληξη στον πεζόδρομο της οδού Ερμού
Πιο συγκεκριμένα, οι Φίλιππος Πλιάτσικας και Μπάμπης Στόκας εντόπισαν πλανόδιους μουσικούς και κάθισαν μαζί τους, για να τραγουδήσουν ορισμένες επιτυχίες τους. Όπως ήταν αναμενόμενο, γύρω τους βρέθηκε αμέσως πλήθος κόσμου για να τους δουν και να τους ακούσουν.
Βίντεο από τη «συναυλία-έκπληξη» στην Ερμού έκαναν αμέσως την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο, αφού ο κόσμος που βρέθηκε εκεί φρόντισε να απαθανατίσει τη στιγμή. Όσο για τον ενθουσιασμό του κόσμου ήταν ιδιαίτερα ένθερμος.
Τελευταία Νέα
- Σαββατοκύριακο με σκουπίδια στους δρόμους: «Μπλόκο» στα απορριμματοφόρα του Δήμου Αθηναίων λόγων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων!
- ΗΠΑ: Καταργείται η σύσταση για τον εμβολιασμό όλων των νεογέννητων κατά της ηπατίτιδας Β
- Ο Τραμπ πρώτος νικητής του βραβείου ειρήνης της FIFA: «Θέλω να σώσω ζωές, όχι να πάρω βραβεία»


