Το πτώμα μιας αγνοούμενης γυναίκας από το Τέξας βρέθηκε μέσα στο ψυγείο του φίλου της, σε αποσύνθεση.

Η Heather Schwab, 35 ετών, είχε δηλωθεί ως αγνοούμενη τον Ιούνιο από τη μητέρα της, με την οποία δεν διατηρούσαν τις καλύτερες σχέσεις, εξαιτίας της εμπλοκής της 35χρονης με τα ναρκωτικά. Η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε μιλήσει με την κόρη της εδώ και ένα χρόνο και ότι φοβόταν πως ο φίλος της Schwab – ο 42χρονος Chad Stevens – ήταν βίαιος και θα μπορούσε ακόμη και να τη σκοτώσει.

Δυστυχώς, οι φόβοι της μητέρας βγήκαν αληθινοί όταν η πρώην σύζυγος του Stevens επικοινώνησε μαζί της και της είπε ότι ο άνδρας σκότωσε τη Schwab και την έθαψε στην αυλή του σπιτιού τους.

Η αστυνομία στο McKinney του Τέξας πήρε ένταλμα έρευνας για το σπίτι του Stevens στις 12 Νοεμβρίου του 2023 και βρέθηκε αντιμέτωπη με μια φρικτή εικόνα όταν μπήκε στο σπίτι του.

«Η είσοδος της κουζίνας είχε απομονωθεί από το υπόλοιπο σπίτι με γυψοσανίδα», ανέφερε το ένταλμα σύλληψης. «Όταν οι αστυνομικοί έσπασαν τις γυψοσανίδες, βρήκαν το πτώμα μιας γυναίκας τυλιγμένο σε άφθονη ποσότητα πλαστικού περιτυλίγματος και χωμένο στο ψυγείο».

Σύμφωνα με την Daily Mail αφού οι αστυνομικοί βρήκαν το πτώμα, ο Stevens τους είπε ότι η Schwab πέθανε μέσα στο σπίτι του τον Ιούνιο του 2022. Τότε εκείνος την έβαλε στο ψυγείο επειδή δεν ήξερε τι άλλο να κάνει.

Όπως μετέδωσε το Fox 4, ο 42χρονος είπε στους αστυνομικούς διάφορες ιστορίες για το τι συνέβη, ισχυριζόμενος ότι η Schwab πέθανε τρεις ημέρες αφότου έπεσε στο ντους και χτύπησε το κεφάλι της.

Ωστόσο, ο Stevens είχε πει διαφορετικά πράγματα στους αστυνομικούς τον Ιούνιο. Τότε είχε ισχυριστεί ότι η Schwab τον εγκατέλειψε και δεν ήξερε πού είχε πάει. Μάλιστα, όταν οι γείτονες τον ρώτησαν πού πήγε η Schwab, εκείνος τους είχε πει ότι η 35χρονη πέθανε από καρκίνο.

Ο 42χρονος είναι γνωστός στις αρχές καθώς έχει μεγάλο ποινικό μητρώο που περιλαμβάνει επιθέσεις, κλοπές και κατηγορίες για ναρκωτικά.

Οι αστυνομικοί πήραν κατάθεση τόσο από από την κόρη του Stevens όσο και από την πρώην του. Η κόρη του 42χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι όταν μίλησε με τον πατέρα της του είπε ότι «θα έπρεπε να προσέχει τι λέει γιατί ήξερε ότι η φίλη του [Schwab] είχε εξαφανιστεί».

«Αα, πιστεύεις ότι εγώ τη σκότωσα;» φέρεται να απάντησε τότε ο Stevens, πριν κάνει μια σειρά από παράξενες ερωτήσεις σχετικά με το τι γνώριζε για τις πράξεις του.

Η πρώην σύζυγός του και η κόρη του είπαν επίσης στην αστυνομία ότι ο 42χρονος είχε ψάξει τις ποινές για την απόκρυψη ενός πτώματος και πίστευε ότι θα εξέτιε μόνο πέντε χρόνια στη φυλακή.