Σαρώνει η κακοκαιρία Elias και τη Βόρεια Εύβοια καθώς από τη σφοδρή βροχόπτωση έχουν καταγραφεί πλημμυρισμένα σπίτια σε Ροβιές και Μετόχι ενώ σε σημεία του οδικού δικτύου υπάρχουν προβλήματα με κομμένους δρόμους.

Σύμφωνα με το tvstar, κλειστός είναι ο δρόμος ανάμεσα σε Μαντούδι και Προκόπι ενώ κάτοικοι δηλώνουν ότι το φαινόμενο αυτό τους χτυπά περισσότερο από τον Daniel.

Όπως αναφέρει το evima, δρόμοι, σπίτια και επιχειρήσεις πλημμύρισαν πάλι στις Ροβιές, η ένταση του νερού παρέσυρε τα πάντα ενώ δρόμοι έχουν κοπεί στα δυο.

Η έντονη βροχόπτωση έχει παρασύρει μέχρι και βάρκες στους δρόμους, η κυκλοφορία έχει διακοπή σε αρκετούς δρόμους, ενώ οι κάτοικοι έχουν απομακρυνθεί από τα σπίτια τους.

Εν τω μεταξύ, κλειστά είναι τα σχολεία στη βόρεια Εύβοια και στην κεντρική στους δήμους Ερέτριας, Χαλκιδέων και Διρφύων-Μεσσαπίων.

Προβλήματα σε Αχαϊα – Κορινθία

Τα προβλήματα στη χώρα από την κακοκαιρία Elias, ξεκίνησαν από χθες σε Αχαϊα και Κόρινθο.

Στα Καλάβρυτα, όπου η κακοκαιρία Elias «έδειξε τα δόντια της» από χθες, Τρίτη, καταστρέφοντας αυτοκίνητα, λόγω της έντονης βροχόπτωσης, φερτά υλικά έπεσαν σε σημεία της επαρχιακής οδού Πούντας – Καλαβρύτων.

Κατολισθήσεις έφερε η κακοκαιρία Elias και σε πολλές περιοχές της Κορινθίας.

Ισχυρή βροχόπτωση σάρωσε χθες χωριά του Δήμου Νεμέας όπως τα Αηδόνια και το Πετρί. Μάλιστα, στο Πετρί φούσκωσαν τα ρέματα μετά την έντονη νεροποντή, ενώ νωρίτερα υπερχείλισε το ρέμα στα Αηδόνια.