Τραγικό θάνατο βρήκε ο γνωστός συνθέτης Νότης Μαυρουδής, στο σπίτι του στη Μακρινίτσα Πηλίου, όπου βρισκόταν για διακοπές.
Ο άτυχος καλλιτέχνης θέλησε να κάνει κάποια εργασία στο σπίτι του στην Κουκουράβα, λίγο μετά τις 20:30 το βράδυ και έβαλε ένα ξύλο στα κάγκελα της αυλής του σπιτιού του και πάτησε πάνω, αλλά πιθανόν έχασε την ισορροπία του ή ζαλίστηκε και έπεσε στο κενό.
Όπως αναφέρει το magnesianews, ο 77χρονος συνθέτης βρέθηκε στο κενό από ύψος τριών μέτρων και χτύπησε με το κεφάλι σε πέτρα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.
Η σύζυγός του κάλεσε το ΕΚΑΒ στις 20:45. Ωστόσο, η κινητή μονάδα με γιατρό που βρέθηκε άμεσα στο σημείο δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καθώς είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.
Η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βόλου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.
- Τα μπλόκα «σπρώχνουν» στον Φεβρουάριο τα προσυνέδρια της ΝΔ – Δεν θα μεταβεί το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη ο Μητσοτάκης
- Ιράν: 26χρονος θα εκτελεστεί λόγω συμμετοχής στις διαδηλώσεις – «Τελεσίδικη η απόφαση»
- Συντριβή Falcon στην Άγκυρα: Θρίλερ με Κύπρια αεροσυνοδό που συνελήφθη από τις τουρκικές Αρχές – Τι ερευνούν







