Με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, θέλησε να αποχαιρετήσει τον απερχόμενο υφυπουργό, Αλκιβιάδη Στεφανή.

Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της τελετής παράδοσης – παραλαβής, και αφού ο Νίκος Χαρδαλιάς ανέλαβε το πόστο του, ο κ. Παναγιωτόπουλος  έγραψε στα social media:

«Φίλε @AlkisStefanis σε Ευχαριστώ για τα 2 χρόνια εξαιρετικής συνεργασίας. Χωρίς εσένα δεν θα είχαν γίνει όσα έγιναν. Καλή επιτυχία σε μία πορεία που συνεχίζεται».

Η ανάρτησή του

«Συμφωνούσαμε πάντα σε αυτό που έπρεπε να γίνει»

Νωρίτερα κατά την τελετή  παράδοσης – παραλαβής των καθηκόντων του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας από τον Αλκιβιάδη Στεφανή στον Νίκο Χαρδαλιά, ο κ. Παναγιωτόπουλος απευθυνόμενος στον κ. Στεφανή ανέφερε ότι «δεν συμφωνούσαμε σε όλα, αλλά συμφωνούσαμε πάντα σε αυτό που έπρεπε να γίνει. Το έργο που έχει γίνει στο υπουργείο τα τελευταία δύο χρόνια είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς.

Ακούσαμε, συνθέσαμε απόψεις και προχωρήσαμε στην προσπάθεια για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Από την εμπειρία μου δίπλα στον Αλκιβιάδη Στεφανή διδάχθηκα από το πάθος για τη δουλειά και την αγάπη για τις Ένοπλες Δυνάμεις και την πατρίδα που δεν κρύβεται».

Από την μεριά του ο Αλκιβιάδης Στεφανής είπε: «Με πάθος, σκληρή δουλειά και όραμα για την πατρίδα. Αποστολή εξετελέσθη με σεβασμό στις Ένοπλες Δυνάμεις. Κλείνει ένας επιτυχημένος κύκλος, γιατί τα δυο χρόνια αυτά παρουσιάσαμε μια βαθιά εξωστρέφεια και συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων στην ελληνική κοινωνία. Από τη μια άκρη της Ελλάδας στην άλλη οι πολίτες ενιώσαν την παρουσία μας. Από τις Διαπόντιους Νήσους έως τη Σύμη, την Κάσο και το Καστελόριζο».