Εκρηκτική αύξηση παρουσιάζουν τα κρούσματα του κοροναϊού στην Ελλάδα, με τους φόβους για έλευση του 4ου κύματος ακόμα και πριν τον Αύγουστο να επιβεβαιώνονται. Συγκεκριμένα, σήμερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1.820 νέες επιβεβαιωμένες μολύνσεις από τον φονικό ιό.
Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα η Αττική κατακτά την αρνητική πρωτιά των κρουσμάτων. Την ίδια στιγμή, «πονοκέφαλο» στους ειδικούς προκαλούν αρκετές ακόμα περιοχές της Ελλάδας.
Την ανοδική της πορεία συνεχίζει και η Αττική, η οποία σήμερα καταγράφει 1.061. Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι η Θεσσαλονίκη δεν βρίσκεται ούτε σήμερα στη δεύτερη θέση.
Συγκεκριμένα, η συμπρωτεύουσα σήμερα καταγράφει 51 κρούσματα, με το Ηράκλειο (70) και το Ρέθυμνο (69) να «δίνουν» περισσότερες μολύνσεις.
Ακόμα, τα Ιωάννινα «δίνουν» 50 μολύνσεις, η Ηλεία 37 και η Μαγνησία 32.
Δείτε αναλυτικά:

- Χανταϊός: Το ολλανδικό ζευγάρι είχε ταξιδέψει σε Χιλή, Ουρουγουάη, Αργεντινή πριν επιβιβαστεί το κρουαζιερόπλοιο
- Διαβάστε στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Το παρασκήνιο των τελευταίων ωρών – Λύση μέσω Πεκίνου στον Περσικό Κόλπο
- Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σεν Ζερμέν: Τα highlights από τον μεγάλο ημιτελικό που έδωσε την πρόκριση στους Παριζιάνους






