Πρώτα ήρθε η κατάκτηση της Euroleague, στην συνέχεια το Κύπελλο Ελλάδας και στο τέλος το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μια «ονειρική» χρόνια, σάρωσε τα πάντα σε Ελλάδα και Ευρώπη και ολοκλήρωσε την επίτευξη του τρεμπλ, το οποίο είναι το πρώτο στην ιστορία του τμήματος. Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη επικράτησε στον 3ο τελικό της Βουλιαγμένης με 7-4 και κατέκτησε τον 8ο συνεχόμενο πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα ξεπέρασαν την Βουλιαγμένη σε τίτλους στο πρωτάθλημα (12 έναντι 11).

Οι Ερυθρόλευκες για άλλη μια φορά έδειξαν την ανωτερότητα τους. Μπορεί να μην ξεκίνησαν κάλα για ακόμα ένα παιχνίδι στην σειρά των τελικών κόντρα στην Βουλιαγμένη, ωστόσο με την πάροδο του χρόνου ανέβασαν στροφές και με όπλο την πολύ καλή άμυνα τους πήραν τα ηνία της αναμέτρησης από τα μέσα της πρώτης περιόδου.

Η Βουλιαγμένη μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και έχοντας ως σημείο αναφοράς την Ξενάκη προηγήθηκε με 3-0. Καπού εκεί ο Χάρης Παυλίδης ανακάτεψε την τράπουλα και ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την αντεπίθεση του. Το πρώτο οκτάλεπτο έκλεισε με το πρώτο γκολ των «ερυθρόλευκων» που ήρθε με πέναλτι της Αβραμίδου.Η Ελευθερία Πλευρίτου έκανε το 2-3, μετά από ριμπάουντ σε δικό της χαμένο πέναλτι, ενώ στην επόμενη επίθεση έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Στην τρίτη περιόδο οι δυο ομάδες ήταν νευρικές.Δεν μπορούσαν να βρουν ρυθμό στην επίθεση.Ωστόσο στην παίκτρια παραπάνω η Τσουκαλά έβαλε μπροστά για πρώτη φορά τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι. Στο τελευταίο οκτάλεπτο, οι Ερυθρόλευκες σκόραραν με την Βάσω Πλευρίτου, η οποία διαμόρφωσε το 5-3.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός απελευθερώθηκε επιθετικά, σκόραρε άλλα δυο τέρματα με τις Ελευθεριάδου και Πλευρίτου, έφτασε το σκορ στο 7-3, πρότου η Ξενάκη διαμορφώσει το τελικό 7-4.

Πλέον, για τον Ολυμπιακό ήταν ο τέταρτος τίτλος μέσα στην χρονιά, αν συμπεριληφθεί και το Super Cup Ελλάδας, ενώ μπροστά του έχει και το Super Cup Ευρώπης.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 3-0, 1-0, 2-1

Ολυμπιακός: Αβραμίδου 1, Ελευθερία Πλευρίτου 2, Τσουκαλά 1, Βάσω Πλευρίτου 1, Ελευθεριάδου 1, Μαργαρίτα Πλευρίτου 1.

Βουλιαγμένη: Ξενάκη 3, Μαρία Πάτρα 1.