Το μεγάλο «μπαμ» της σεζόν προσπαθεί να κάνει ο Προμηθέας Πατρών, με τους Αχαιούς να έχουν βάλει στο «μάτι» τον Γιάννη Μπουρούση, επιθυμώντας να πείσουν τον Καρδιτσιώτη άσο να αγωνιστεί στους Πατρινούς.

Η ομάδα του Μάκη Γιατρά που ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες την ουσιαστικά ανανέωση του συμβολαίου με τον Βαγγέλη Μάντζαρη, θέλει να προσθέσει στο ρόστερ της και τον πρώην αρχηγό της Εθνικής ομάδας, σε μία περίπτωση που μόνο εύκολη δεν είναι.

Ο Μπουρούσης πήρε μέρος στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι, έχοντας προτάσεις στα χέρια του από ομάδες της Ισπανίας και της Κίνας, ωστόσο μέχρι στιγμής η κατάσταση με τον κορωνοϊό εμποδίζει τον Έλληνα σέντερ  να πάρει την απόφαση να φύγει στο εξωτερικό.

Ο Προμηθέας επιθυμεί διακαώς να προσθέσει στην ομάδα έναν παίκτη με τις εμπειρίες και τις παραστάσεις του Μπουρούση, η τελική απόφαση όμως ανήκει στον Καρδιτσιώτη άσο, με τον χρόνο που κυλά πάντως να είναι υπέρ των Αχαιών.

Ενδιαφέρον για τον Μπουρούση από πλευράς Ισπανίας έδειξαν οι Τενερίφη και Γκραν Κανάρια, με τις δύο περιπτώσεις να  μην προχωρούν. Στο «κάδρο» για τον Έλληνα σέντερ υπάρχει πάντα η Κίνα, όμως πλέον και ο ίδιο δεν δείχνει τόσο «θετικός» το ενδεχόμενο μετακόμισης στη χώρα της Ασίας.