Σε έντεκα παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου προχώρησαν τουρκικά αεροσκάφη την Πέμπτη σε βορειοανατολικό, κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο, ενώ σημειώθηκε και μία εικονική αερομαχία μεταξύ ελληνικών και τουρκικών μαχητικών.
Τα έντεκα τουρκικά αεροσκάφη (10 F-16 και ένα CN-235) προέβησαν επίσης σε εννέα παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών.
Τεσσερά από τα τουρκικά μαχητικά πέταξαν οπλισμένα. Όπως αναφέρει το ΓΕΕΘΑ, τα παραπάνω αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες.
- Μεταξύ Έπστιν και UFO: Τι ρώτησαν τους Κλίντον στην Επιτροπή Εποπτείας της Βουλής των Αντιπροσώπων
- Προβλέψεις Football Rankings: Σενάριο με Ολυμπιακό στο Champions League και τριπλή ελληνική παρουσία στο Europa
- Φοινικούντα: Ελεύθεροι χωρίς όρους οι δύο κατηγορούμενοι για υπόθαλψη εγκληματία – Τι ζητούν






